dizzypsycho Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2007 Καλημέρα στην παρέα. Ηθελα να κάνω μια ερώτηση. Ξέρει κανείς αν μπορώ να κάνω μόνος μου ενα mod στο Crybaby μου.Δηλαδή θέλω να βάλω ένα δευτερο διακόπτη (εκεί που είναι η φτέρνα.) ο οποίος θέλω να αναστρέφει την είσοδο και την έξοδο. Να "βλεπει" δηλαδή οτι έχω συνδέσει ανάποδα την κιθάρα στο πετάλι. Είναι δυσκολό? Με κολλητηρι κλπ, τα πάω καλα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. (παραθέτω και sample που εξηγεί γιατί θέλω το mod) http://www.noiz.gr/modules/My_Uploads/user_folders/dizzypsycho/echoes.MP3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2007 Και θα μπεις σε όλη αυτή τη φασαρία για να παίξεις "το γλάρο"? :lol: :lol: :lol: Το clip εσύ το έγραψες? :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dizzypsycho Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2007 Ναι εγω το έγραψα. Τele -> Wah -> Vamp ( για τα modulation) -> Peavey Envoy -> SM57 -> Xenyx ->PC. Είναι ωραίο εφεδάκι, και έτσι κ αλλιώς το wah δεν θα πάθει κάτι. Δεν αχρηστεύεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2007 Περίμενε.....στο ζωγραφίζω. :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2007 Έλα.... Έτσι θα δοκίμαζα να το κάνω. Τσέκαρέ το και μόνος σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dizzypsycho Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2007 Harilatron σε ευχαριστώ πολυ! τρέχω να βρω switch να δοκιμάσω! (δεν μου είπες, το clip πως σου φάνηκε?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2007 Πολύ ωραίο το clip. Μύρισα την αλμύρα. :lol: :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2007 Έτσι, με την αρμύρα... LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dizzypsycho Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2007 Έτσι' date=' με την αρμύρα...[/quote'] :D :D :D Harilatron, το κολπάκι δεν δούλεψε γιατί το θέμα είναι οτι θα πρέπει το in και το out, να απομονόνωνται απο την πλακέτα.(έτσι φαντάζομαι θα δουλέψει.θα προσπαθήσω να τη βρώ την άκρη) Παρ'όλα αυτά σε ευχαριστώ για την ιδέα αλλά και την προσπάθεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2007 Φανταζόμουν ότι τα καλώδια που ξεκινάνε από την πλακέτα και πηγαίνουν στα βύσματα, πρέπει να τα ξεκολλήσεις από τα βύσματα και να τα κολλήεις στο διακοπτάκι. Έτσι το έκανες και δεν δούλεψε? :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση