math2014 Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2007 Καλησπερα σε ολους. Πηγα λοιπον και αγορασα εξαιτιας καποιων τελεκαστεραδων και εγω μια Τελε. Οντως ειναι φοβερο οργανο και νομιζω (διορθωστε με) οτι καλυπτει τον ενδιαμεσο σε ΛΠ και Στρατ ηχο που ηθελα. Το μοντελο... Baja, τελικα οι φημες (κατ εμε παντα) βγηκαν αληθινες και το συγκεκριμενο μοντελο γαζωνει. Αφου δοκιμασα τρεις διαφορετικες, κατεληξα σε αυτη που βλεπετε στις φοτο παρακατω. Η ποιοτητα κατασκευης και φινιρισματος δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απολυτως (δηλαδη στα ιδια αν οχι καλυτερα επιπεδα) τις ΜΙΑ 52RI, MIA std, MIA Dlx. Σχετικα με τον ηχο... εχοντας παιξει με μερικες τελε, απλα μπορω να πω οτι ηταν καλυτερος απο μια ΜΙΑ Αsh που ειχα δοκιμασει πιο παλια, και στα ιδια επιπεδα με αλλες καλες παρτσοκαστερ και 70ς τελε που δοκιμασα προσφατα. Ο λαιμος... παιδια με μια λεξη ΤΟΥΜΠΑΝΟ... για το δικο μου χερι παντα ο ιδανικος παχυς λαιμος. Ταστα, αψεγαδιαστη δουλεια για Φεντερ παραγωγης Φινιρισμα, ισχυει οτι και για τα ταστα Σωμα, ... μαντεψτε... απλα διαλεξα αυτο που μου φανηκε οτι δονηται παραπανω οταν παιζεις ανοιχτες χορδες. Ποτενσιομετρα κτλ... μια χαρα λειτουργουν... ΟΛΑ τα λεφτα το Σ1 συστημα... Μαγνητες... μου κολλησαν ασχημα... οτι ακριβως ηθελα στον ηχο μου (κλασσικ ροκ/μπλουζ) Τελος αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι το εξης... παιζω μια νοτα και νιωθω οτι την ακουω πριν καν την βαρεσω... καθηστερηση μηδεν... (αττακ ελληνιστι) okai LS85Q Matamp 1224MkX, thd hotplate, HBE BigD, Soulbender and a useless guitarist Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mechmg93 Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2007 καλοριζικη και καλοπαιχτη ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2007 Ωραία, πολύ ωραία για τη ακρίβεια. Ακριβώς και το χρώμα που μου αρέσει σε 1 κιθάρα. Από λ7 όμω; "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tlg Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2007 Mε γειες ....Καλοπαικτη ......:-) Απο που και ποσο αν επιτρεπετε ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mesimeriaris Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2007 μεγειες!!! Ποσο περιμενες για αυτη? :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2007 another one sees the light!! τελικα η νεα Classic Player σειρα ειναι χαλαρα οτι καλυτερο προσφερει αυτη τη στιγμη σε στρατ & τελε η Fender... ειδικα αν σκεφτεις τα 580 ευρω που κανει! για αυτο αλλωστε φευγουν σα ζεστα ψωμακια!! www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2007 τελικα η νεα Classic Player σειρα ειναι χαλαρα οτι καλυτερο προσφερει αυτη τη στιγμη σε στρατ & τελε η Fender... +100000000000 και με διαφορα το καλυτερο value for money....... 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2007 580¤; Μόνο; USA μοντέλα ή μεξικάνικα; "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2007 ελα τωρα....κανε ενα Google.... :) :) εξαλλου το εχουμε ξανασυζητησει το θεμα... που ειναι ο Ηλιας οταν τον χρειαζεσαι..... :) αλλωστε 2007 εχουμε δεν εχει πλεον ΚΑΜΜΙΑ σημασια ΠΟΥ φτιαχνεται μια κιθαρα.... :wink: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2007 Tωρα που το ξανακοιταω.........κατι που λεει πολλα για αυτη τη σειρα της fender.....καποιος καθησε και εβγαλε ολη τη λακα πανω απο τα ταστα (και το ιδιο ισχθει και για την δικη μου classic player 50's)....κατι που δεν συμβαινει συχνα σε maple necked fenders........ακομα και σε US made strats ακομα και της σειρας deluxe που κοστιζουν σχεδον τα 3πλασια........ 580¤; Μόνο; USA μοντέλα ή μεξικάνικα; Τη δικια μου την βρηκα 560¤.........αν σκεφτεις οτι τα ηλεκτρικα που εχουν (μαγνητες CS κ.λ.π)κοστιζουν σχεδον οσο η μιση κιθαρα, μονο και μονο αυτο κανει την αγορα καποιας κιθαρας απο αυτη τη σειρα οικονομικα συμφερουσα..... 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση