RoPe Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2007 παντως η αποψη μου ειναι οτι για αυτο που θες να παιξεις πιο πολυ ταιριαζει μια les paul:D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
taq Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2007 έχεις pm In Fender Strat we trust! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alexkon13 Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2011 Κοιτα, σορρυ που αργησα λιγο...Χαζευα στισ ανω των 1500 ευρω τιμες και ειδα αυτη...Εμενα μ'αρεσε...Αν δεν εχεις παρει ακομα πιστευω οτι αξηζει μια ματια... http://www.thomann.de/gr/jackson_randy_rhoads_30th_anniversary.htm Ναι!!! Και εγω εχω Les Paul με Floyd Rose!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warwickplayer Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2011 Κοιτα, σορρυ που αργησα λιγο...Αν δεν εχεις παρει ακομα πιστευω οτι αξηζει μια ματια... Μας δουλευεις ετσι? I repeat myself when i'm under stress!!!I like it!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alexkon13 Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2011 Μας δουλευεις ετσι? Οχι, γιατι? Ναι!!! Και εγω εχω Les Paul με Floyd Rose!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
schafferbfg Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2011 Μας δουλευεις ετσι? +20924 Rock..Dust..Light..Star Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warwickplayer Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2011 Φανταζομαι πολλα θα εχουν αλλαξει για τον φυλο μεσα στα 4 χρονια!!!!!!!!!!!!!!!!!που εχουνε περασει...πολυ πιθανων να εχει γινει μπασιστας!!!! I repeat myself when i'm under stress!!!I like it!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2011 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sen Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2011 Εγώ προτείνω να πας σε Gretsch, έχουν υπέροχο ήχο και θα βρείς σίγουρα κάτι καλό με αυτά τα χρήματα. Τσέκαρέ τες ;) Βέβαια για GnR δεν ξέρω αν θα σου κάνει τόσο, οπότε Gibson. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2011 Εγώ προτείνω να πας σε Gretsch, έχουν υπέροχο ήχο και θα βρείς σίγουρα κάτι καλό με αυτά τα χρήματα. Τσέκαρέ τες ;) Βέβαια για GnR δεν ξέρω αν θα σου κάνει τόσο, οπότε Gibson. Όνομα: Johnny_gnr Τελευταία σύνδεση: 18:50 - 31/05/10 Got it now? ;D (Welcome... :)) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση