RoPe Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2007 ναι η γεωλογια τα σπαει:D:D:D εχει πολυ φυσικη και γουσταρω τρελα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
apost Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2007 καλα, πολυ φυσικη δεν εχει. χημεια ναι. κατα τα αλλα τα σπαει οντως! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Lost_Highway Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2007 Από ποια άποψη; Μη φεύγεις θηρίο, θηρίο με τα σιδερένια δόντια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
apost Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2007 απο ολες τις αποψεις...(παντα με βαση τα υποκειμενικα κριτηρια του καθενος) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RoPe Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2007 ελα ρε συ δν εχει πολυ φυσικη???ενας φιλος μου σπουδαζει στην θεσσαλονικη και μου λεει οτι ειναι τιγκα...με δουλευει??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Lost_Highway Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2007 Σπουδάζεις; έχεις τελειώσει; Δουλεύεις; Ή απλά σ'αρέσει; Μη φεύγεις θηρίο, θηρίο με τα σιδερένια δόντια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alexei Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2007 Rope kι εγώ σπίτι τη βγάζω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
apost Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2007 τελειωσα τη σχολη στην αθηνα. εκανα και ενα μεταπτυχιακο. ταυτοχρονα δουλευα σε μια μεγαλη εταιρεια. φιλε rope, ισως στη θεσσαλονικη εχουν αλλον οδηγο σπουδων. εγκυκλοπαιδικα, επειδη ετυχε να συνεργαστω λιγο με το αριστοτελειο, δεν συγκρινεται το επιπεδο.(μιλαω μονο για την γεωλογια) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RoPe Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2007 εννοεις οτι το αριστοτελειο ειναι πολυ κατω σωστα???βασικα ομως δν λεει να σπουδασω αθηνα γιατι 1ον ειναι πολλα τα εξοδα και 2ον χανω ολες τις φιλιες μου την μπαντα μου και χιλιαδυο αλλα...παντως το παιδι μπορει να μν ξερει τι του γινεται και να μπερδευει την φυσικη με τν χημεια λολ...πολυ που παταει στην σχολη.... :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
apost Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2007 σωστα. οπως και να'χει, στο χερι σου ειναι να ψαχτεις παραπανω απο αυτα που σου δινει η καθε σχολη και να ανεβασεις τον πυχη για την παρτυ σου. καλο διαβασμα και καλη επιτυχια στις εξετασεις σου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση