RoPe Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2007 γεια σας παιδια.ειμαι ενας μαθητης της 3ης λυκειου και οπως καταλαβαινετε πρεπει να διαβαζω πολυ ειδικα τωρα που ειμαι στην τελικη ευθεια.το προβλημα ειναι οτι ενω καθομαι με ορεξη να διαβασω μαθηματικα μετα απο καμια ωρα τα παραταω και πιανω την κιθαρα και παιζω ωρες...ειναι ζορικο το γραφειο μου κοιταει τις κιθαρες και τον υπολογιστη...πως να αντισταθω...το θεμα ειναι οτι παρολο που διαβαζα ολη την χρονια τωρα δεν βγαινει διαβασμα με τπτ...η πουστια ειναι οτι δν θ περασω και θα πρεπει να ξαναδωσω αυτο σημαινει οτι παλι δν θα μπορω να παιζω κιθαρα 24Χ7 για ακομα εναν χρονο... :cry: :cry: :cry: :cry: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimicupo Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2007 Γειά σου και σένα. Οτι θές θα πάθεις στη ζωή σου,διαλέγεις και παίρνεις... :roll: Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alexei Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2007 Βoy κι εγώ 3η λυκείου... Απλά κάνε διαλείμματα ρε... Λιώσε αλλά με διαλείμματα... Βασικά είναι και στον άνθρωπο.. Το πιο σημαντικό όμως είναι να διαβάζεις και το μυαλό να είναι εκεί.. Όχι στην κιθάρα.. Αν είναι να διαβάσεις μια ώρα λιγότερο για να παίξεις αλλά να σαι συγκεντρωμένος κάντο.. Το παν δεν είναι η ποσότητα στο διάβασμα, αλλα η ποιότητα.. :wink: Κάνε κι εσύ υπομονή! Ένας μήνας έμεινε.. Πάει ο γάιδαρος.. Η ουρά μας έμεινε ρεεεεε!!:D:D:D:D Ti κατεύθυνση είσαι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RoPe Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2007 τεχνολογικη.για γεωλογια παω εσυ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alexei Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2007 Θετική... Δεν ξέρω ακόμα για που.... :oops: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
death Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2007 Μην μασάτε!!!Όταν περάσετε με το καλό θα μπορείτε να λιώνετε με τις ώρες όσο δεν πάει.Καλή επιτυχία ρε μάγκες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RoPe Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2007 ευχαριστουμε ρε ''θανατε'' απτο στομα σου και στου θεου τ αυτι :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alexei Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2007 Να 'σαι καλά ρε φίλε..! RoPe την άραξαμε σπίτι σήμερα..? Βλέπω post 10 το πρωί.. διάβαζες?? Εγώ χθες και προχθές έκατσα σπίτι και έλιωσα λίγο στο διάβασμα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RoPe Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2007 μονο δευτερα και τεταρτη σχολειο...μια που εχω ελαχιστες απουσιες ασ το εκμεταλλευτω να λιωσω λιγο τα ολοκληρωματα!!!!!:D:D:D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
apost Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2007 καλα κανετε παιδια. υπομονη αυτην την περιοδο και μετα ολα καλα. φιλε rope - GEOLOGY ROCKS!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση