takis Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2007 καθως χαζευα μερικα βιντεακια ενος απο τους αγαπημενους μου μουσικους ξεχωρισα μερικα και ειπα να τα μοιραστω μαζι σας σε περιπτωση που δεν τα εχετε δει...και μην ακουσω παλι οτι ειναι shredder... :lol: :wink: http://www.youtube.com/watch?v=HXtc1InfQVA http://www.youtube.com/watch?v=4vVH78GXmaI http://www.youtube.com/watch?v=aQO3RATXXJE απλα δεν παιζεται για εμενα..ολα ειναι ..μεσα.. 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2007 εχει πολυ πιο 'ανθρωπινο' παιξιμο απο τους εξωγηινους φιλους του, αλλα δεν παιζεται σε τιποτα σε θεμα συνθεσης και κομματιων. www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mayonaise Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2007 Σε ολα μου αρεσε το παιξιμο του....μονο στο τελευταιο ομως μου αρεσε ΚΑΙ ο ηχος του. Με επιασαν οι παραξενιες μου... :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2007 η αληθεια ειναι οτι απο τοτε που συνεργαστημε με την peavey εχει χασει ο ηχος του. o Joe εχει endorsement την Peavey...ο τυπος χρησιμοποιει μονο customized μηχακια και παλιοτερα Rockman και Boogie,Soldano,Rivera,Custom Audio,Eventide...ξερεις τωρα...φτηνοπραματα.... favorite set-up: chrome boy & πειραγμενες JCM900 :wink: μιλαω μονο για τα live www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gerasimos Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2007 με το whammy παίζει στο τελευταίο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2007 με το whammy παίζει στο τελευταίο; ναι. www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimicupo Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2007 και με τίποτε δεν νοείται σαν shredder (με την εννοια του επαρμένου κλασίμπα που παίζει ΜΟΝΟ γρήγορα για λόγους επίδειξης),ποιός τον αποκάλεσε έτσι ??? Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2007 και με τίποτε δεν νοείται σαν shredder (με την εννοια του επαρμένου κλασίμπα που παίζει ΜΟΝΟ γρήγορα για λόγους επίδειξης)' date='ποιός τον αποκάλεσε έτσι ??? πολλοι εδω στο νοιζ και γενικα... exarhos οντως το ατομο δεν παιζεται στο θεμα συνθεσης... :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mechmg93 Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2007 η αληθεια ειναι οτι δεν ετρεφα ιδιαιτερη εκτιμηση στον satriani, αλλα 6 ωρες οδικο ταξιδι με τον τακη με εκαναν να αλλαξω γνωμη :D συνεχιζω να μην ειμαι φαν του, συνεχιζει να με κουραζει, αλλα.... respect :!: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2007 η αληθεια ειναι οτι δεν ετρεφα ιδιαιτερη εκτιμηση στον satriani' date=' αλλα 6 ωρες οδικο ταξιδι με τον τακη με εκαναν να αλλαξω γνωμη :D συνεχιζω να μην ειμαι φαν του, συνεχιζει να με κουραζει, αλλα.... [b']respect[/b] :!: χαχαχαχα...οντως το ειχα ξεχασει αυτο το ταξιδι.. :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση