Προς το περιεχόμενο

AMD & Nuendo

Subfire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αγαπητοί (μουσικό)φίλοι,

μέσα στο Πάσχα τελείωσα το 1ο Demo με το συγκρότημα μου!Οι ηχογραφήσεις έγιναν στο PC ενός φίλου(Intel 3 Ghz,1Gb μνήμη)χωρίς κανένα πρόβλημα.Χρησιμοποίησα το Nuendo και διαφορα plug-ins(Waves,Guitar Rig2,κ.α.).Όμως όταν έφερα τα projects στο δικό μου PC(AMD Athlon 4200+(διπύρηνος),1Gb) το οποίο είναι πολύ καλύτερο από το πρώτο, εμφανίζεται πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι ότι και καλά δεν φτάνει η επεξεργαστική ισχύς(Η μπάρα στο Nuendo που αφορά την CPU γεμίζει)με αποτέλεσμα να μην μπορεί να γίνει καλά καλά αναπαραγωγή του κομματιού...

Τι μπορεί να φταίει και ο κατα τα άλλα καλός υπολογιστής μου δεν τα βγάζει πέρα??Έχει να κάνει με την CPU(AMD vs Intel)ή με κάτι άλλο?

Υ.Γ.Η κάρτα ήχου είναι ακριβώς η ίδια(η E-MU 1820) και θέτω το latency στο 7 ή 10ms.

www.myspace.com/subfireband

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 50
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Και ποιος σου είπε μάστορα ότι το δικό σου PC είναι καλύτερο από το άλλο; Σε ξεγέλασαν και εσένα με τις βλακείες τους οι έλληνες δημοσιογράφοι. Την επόμενη φορά πάρε Intel. :wink:

Mea Culpa

Εξ άλλου το προτείνει και ο Steinberg και ας ήθελαν κάποιοι να το παρουσιάσουν σαν συμφωνία συμφερόντων των εταιρειών.

Και το Cubase και το Nuendo έχουν σχεδιαστεί να τρέχουν με Intel.

Στα Apple Μac είναι άλλη περίπτωση...

Δηλαδή εξ αρχής τα προγράμματα αυτα τρέχουν καλύτερα με Intel?

Να αρχίσω να συμβιβάζομαι με το γεγονός ότι δεν θα δουλεύω με το δικό μου PC?

www.myspace.com/subfireband

Δηλαδή εξ αρχής τα προγράμματα αυτα τρέχουν καλύτερα με Intel?

Να αρχίσω να συμβιβάζομαι με το γεγονός ότι δεν θα δουλεύω με το δικό μου PC?

Yes it is. Είναι "γραμμένα" πάνω στους επεξεργαστές Intel. Να σκεφτείς ότι μπορώ και τρέχω το Nuendo ακόμα και στον παλιό μου υπολογιστή 1.6Ghz με αρκετά Vst και FX... :D :D :D

Αυτά μπορείτε να τα υποστηρίξετε με κάποιο σοβαρό link;

Γιατί ενώ τα βρήκα ενδιαφέροντα, ψάχνοντας στο google βρήκα αυτό:

http://www.soundonsound.com/sos/feb04/articles/pcnotes.htm

Processor choices for Cubase SX. Ναι μεν αναφέρεται στο SX2, αλλά επ'ουδενί δεν επιβεβαιώνει αυτά που λέτε. Εκτός και αν ξαναέγραψαν το Cubase πάνω σε intel από το SX3 και μετά...

Σε αυτό το link πάλι:

http://www.adkproaudio.com/benchmarks.cfm

Διαφαίνεται μια υπεροχή κάποιων πολύ δυνατών intel σε σχέση με κάποιους AMD, αλλά π.χ. στον 3ο πίνακα, ο οποίος είναι πιο ευανάγνωστος (Nuendo 3 Large Project), τα πράγματα φαίνονται πιο ισορροπημένα.

Α, και βλέποντας αυτούς τους πίνακες, είναι δεδομένο πως ένας pentium 4 3 GHz δεν θα είχε καμία τύχη απέναντι σε έναν διπλοπύρηνο AMD- ούτε καν ως κακόγουστο αστείο.

¶ρα;

Εκτός βέβαια και αν δεν καταλαβαίνω ή αγνοώ κάτι...

bass @ vertigo

Εκτός βέβαια και αν δεν καταλαβαίνω ή αγνοώ κάτι...

Να σε βοηθήσω φίλε μου.

Όταν αγοράζεις αυτοκίνητο, ελέγχεις μεν το πόσο γρήγορα θα πηγαίνει, αλλά ελέγχεις και άλλα 100 πράγματα. Στο κόσμο των υπολογιστών, οι δημοσιογράφοι εδώ και καιρό μετράνε μόνο τη ταχύτητα των συσκευών, αγνοώντας οτιδήποτε άλλο.

Όποτε είχα στη ζωή μου AMD είχα προβλήματα. Με τους Intel ποτέ, εκτός από την υπερβολική φασαρία που έκαναν οι Pentium 4.

Mea Culpa

...εκτός από την υπερβολική φασαρία που έκαναν οι Pentium 4.

Σε σχέση με προγενέστερους ή μεταγενέστερους επεξεργαστές;

Μη φεύγεις θηρίο,

θηρίο με τα σιδερένια δόντια.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου