zithon Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2007 ειμαι περδεμμενος. πια απο τις δυο? φυσικα η se εχει τα υπερ της ομορφιας και των δυο expression pedals που ηθελα παντα, αλλα εχω διαβασει στη σελιδα της vox οτι η le εχει extra πεταλια για πιο σκληρο ηχο και περισσοτερες ρυθμισεις κυριως στο output. φυσικα αυτο δεν σημαινει τιποτα γιατι μπορει να ειναι και μαπα.... την le την εχει ακουσει κανενας ή να βαδισω στα σιγουρα χναρια της se? αχχχχ.....ολο εμποδια μας βαζουν και εξοδα :D :D :D NON SERVIAM... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gerasimos Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2007 http://www.noiz.gr/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=7942 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SoulisEchoes Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2009 Έχω την LE και έχω παίξει και αρκετά με την ΣΕ. Η ΣΕ δίνει "απιπλεον" το δεύτερο x-pression και δυο κανάλια σε κάθε preset.. Αλλα σίγουρα η LE σαν ηχους και effects κτλ είναι παρα πολλή καλύτερη... Είναι και πιο καινούργια λογικό είναι... Τώρα από κει και πέρα τι θες εσύ και ποσα λεφτά διαθέτεις είναι το θέμα. Εγώ δεν πήρα την ΣΕ gt με κάλυπτε απολύτως η LE!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση