JAM Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2004 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2004 Ένας σπουδαίος κιθαρίστας και μουσικός, με ένα μοναδικό τρόπο αναμειγνύει την ελληνική λαϊκή νοοτροπία του ξεφαντώματος με το fussion-rock. Τα σχόλια δικά σας. www.foko.gr www.intravenus.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dither Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2004 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2004 Συμφωνώ κι εγώ , είναι πολύ καλός . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2004 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2004 παρα πολυ καλος και το κυριοτερο και πιο δυσκολο....με προσωπικο στυλ(καποιες επιρροες ειναι απολυτα φυσιολογικο να υπαρχουν.. :wink: ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2004 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2004 όποιος ακούει ΧΙΩΤΗ , ΛΕΜΟΝΟΠΟΥΛΟ & ΜΑΓΚΑ (και παίζει και με RIVERA!) είναι φίλος μου!! :wink: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alsofocus Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2004 ¶κουσα από το site το μπ3 και ένα έχω να πώ: σωστός ο μάστορας. Μπερδεύει την ανατολή με την δύση όπως πρέπει. Σωστός λοιπόν ο μαέστορας....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JAM Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2004 OP Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2004 Ανέβασα άλλα 2 εξαιρετικά κομμάτια απ'τα οποία το Rio είναι ακυκλοφόρητο (προ-mastering) και πρόκειται να κυκλοφορήσει στο καινούριο album. Επίσης ζητάει μπασίστα και ντραμερ για συνεργασία. Αν ενδιαφέρεται κάποιος μπορεί να στείλει e-mail: [email protected] www.intravenus.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JAM Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2005 Από το περιοδικό Jazz&Τζαζ : Πιστεύω ότι και μόνο που εμφανίζεται ένας κιθαρίστας ζωντανά, μόνος του και μάλιστα χωρίς loops και προηχογραφημένο υλικό, είναι κάτι πολύ σημαντικό ! http://www.foko.gr www.intravenus.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2005 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2005 αν εχει σκοπο να παει κανενας σημερα στο μουσικο θεατρο που παιζει ο foko και θελει να τα πουμε ας μου στειλει PM.. προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dienekes Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2005 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2005 Τελικά ποιοί πήγαν στο Foko? Εντυπώσεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2005 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2005 Είδα τον εξοπλισμό του FOKO στο site του και εντυπωσιάστηκα με τα εφέ της ZVEX. Από ότι είδα όμως δεν πουλιούνται ούτε στον Thomann ούτε στην Ελλάδα... :cry: Μήπως γνωρίζει πληροφορίες κανείς πώς μπορούμε να αγοράσουμε τέτοια πετάλια και πόσο στοιχίζουν περίπου?? www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση