mageiras Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2007 Κράτα την πένα ανάποδα με το λιγότερο μυτερό τμήμα της :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BoogieMan Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2007 Αυτο το "τικ-τακ" ειναι το καλυτερο πραγμα στην ηλεκτρικη κιθαρα!Γιατι θες να το αποφυγεις?Θες δηλαδη ενα πλαστικο/keybord-ιστικο ηχο? :cry: Εγω προσωπικα παιζω με νομισμα (1 ευρω) για να ενισχησω την ατακα της κιθαρας μου!Το νομισμα ειναι καλος κομπρεσορας και ενισχυει τα πριμα...τα οποια στον ενισχυτη μου δεν ξεπερνανε το 4-5. Texas tone that's bad to the bone... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2007 Εγω προσωπικα παιζω με νομισμα (1 ευρω) 1 Ευρώ??? Δεν μπορώ να φανταστώ πως σε βολεύει!!! Ο May τουλάχιστον με το νόμισμα των 20p έχει άκρες και είναι και πιο λεπτo! Ανέβασε μας ένα klip να σε ακούσουμε μου κίνησες την περιέργεια τώρα! Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BoogieMan Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2007 Εγω προσωπικα παιζω με νομισμα (1 ευρω) 1 Ευρώ??? Δεν μπορώ να φανταστώ πως σε βολεύει!!! Ο May τουλάχιστον με το νόμισμα των 20p έχει άκρες και είναι και πιο λεπτo! Ανέβασε μας ένα klip να σε ακούσουμε μου κίνησες την περιέργεια τώρα! Ok αλλα δεν ξερω πως ανεβαζουν κλιπ! :oops: :?: Αυριο θα το εχετε...τωρα ειναι λιγο αργα για να ηχογραφησω... :lol: Texas tone that's bad to the bone... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2007 Ένα άλλο που μπορείς να κάνεις είναι να αυξήσεις τη γωνία της πένας με την χορδή.Ο ήχος θα χάσει λίγο attack και prescense στα καθαρά γιατί θα χτυπάς πρακτικά πιο μαλακά τη χορδή :wink: You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2007 Απλά να επισημάνω ότι ο τρόπος που χτυπάμε τη χορδή στο solo δεν είναι συγκεκριμένος. Ανάλογα με το στύλ, τη φράση, το μαγνήτη, την κιθάρα κλπ....η γωνία του επιπέδου της πένας με το επίπεδο των χορδών μπορεί να αλλάζει, η απόσταση από τη γέφυρα αλλάζει, ακόμα και η κίνηση (προς τα κάτω ή προς τα μέσα-προς το μαγνήτη ....σαν mini slap... :wink:) . Η "πενιά" είναι τμήμα της τεχνικής που αλλάζει ανάλογα με το επιθυμητό ύφος..όπως το vibrato ή το bend. :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SamTheRipper Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2007 Πειραματίσου λίγο με διαφορετικά πάχη' date=' καί σχήματα πέννας.Θα δείς ότι η πέννα ειναι το πιο "άμμεσο" equalizer.[/quote'] +1000! Αλλά και υλικά. Δυστυχώς η πένα είναι το τελευταίο πράγμα που απασχολείτ τον μέσο κιθαρίστα. Και όμως... ίσως το σημαντικότερο σε ότι αφορά τον ήχο ενός καλού χεριού. Επίσης δοκίμασε να παίζεις και λίγο πιο μαλακά.Όσο πιο πολύ "βαράς" τις χορδές τόσο πιο πολύ θα ακούγεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimicupo Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2007 ...και τελικά αν δε γίνει κάτι,κούρδισε την πέννα σου ένα τόνο κάτω... 8) Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BoogieMan Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2007 Εγω προσωπικα παιζω με νομισμα (1 ευρω) 1 Ευρώ??? Δεν μπορώ να φανταστώ πως σε βολεύει!!! Ο May τουλάχιστον με το νόμισμα των 20p έχει άκρες και είναι και πιο λεπτo! Ανέβασε μας ένα klip να σε ακούσουμε μου κίνησες την περιέργεια τώρα! Ετοιμο το clip!!! 1 euro boogie! Your browser does not support the HTML5 audio tag http://www.noiz.gr/modules/My_Uploads/user_folders/BoogieMan/BBoogie.mp3 Texas tone that's bad to the bone... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nio16 Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2007 Πένες ... http://www.youtube.com/watch?v=YPXq7DW5rO0 ALOHAAAAAAAAAA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση