Lampiris Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2007 Στον ακουστικο καθαρα ηχο δεν προκειται να σε ικανοποιησει ' date='ειδικα αν εχεις συνηθισει να παιζεις με μια καλη solid wood ακουστικη κιθαρα. Στον "ηλεκτρικο" ηχο ειναι κατα τη γνωμη μου η καλυτερη "πιεζοηλεκτρικη" κιθαρα,το προβλημα ειναι οτι ο ηχος των πιεζοηλεκτρικων μαγνητων ειναι ψιλοαθλιος ετσι κι αλλοιως :) οποτε.... στους τυφλους βασιλευει ο μονοφθαλμος..... :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote'] +1000 αλλά η ερώτηση του φίλου μας ήταν ξεκάθαρη.Έχει ήδη καταλήξει στην Ovation και ζητάει την γνώμη μας σαν υποψήφιος αγοραστής και όχι να συγκρίνουμε τις Ovation με τις Martin ή τις Larivee... :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-freemindgr Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2007 Εχοντας ακουσει και ηχογραφησει ovation, εχω καταληξει στα εξης συμπερασματα ( μιλαω σαν τελειως 3ος παρατηρητης που δεν παιζει κιθαρα ). 1. Τα φτηνα μοντελα, ειναι για πεταμα. 2. Στα καλα μοντελα, η ηχογραφηση με μικροφωνο ειναι καταδικασμενη, γιατι ο ηχος μιας ovation δεν μπορει να φτασει τον ηχο μιας martin ή μιας guild. Λειπει ο πραγματικος ξυλινος ηχος και το αποτελεσμα ειναι πριματο. 3. Τα καλα μοντελα ομως, ηχογραφουν τελεια με καρφι. Οσο για πεταμα ειναι ο ακουστικος της ηχος, τα ηλεκτρικα της ειναι τρομερα ( στα ακριβα μοντελα ). Αν και εχει τυχει να ηχογραφησω και takamine των 3000Ε, οι ovation παντα θα εχουν το κατι διαφορετικο στο σημα τους. 4. Ειναι ο,τι πρεπει για live, γιατι εχουν καλο σημα και το μονο που μπορει να σε προδωσει ειναι μια τελειωμενη μπαταρια. Αυτα τα ολιγα. Εαν ημουν κιθαριστας ομως, ποτε δεν θα επαιρνα ovation. Προσωπικη αποψη ολα αυτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
georgym Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2007 η ερώτηση του φίλου μας ήταν ξεκάθαρη.Έχει ήδη καταλήξει στην Ovation Κατ' αρχήν ευχαριστώ όλους σας για το ενδιαφέρον και την άμεση πληροφόρηση. Σίγουρα διαφαίνεται ότι ενδιαφέρομαι για τις ovation αλλά από την άλλη δεν είμαι και απόλυτος. Αν έχετε να μου αντιπροτείνετε και κάτι άλλο ευχαρίστως θα το δοκίμαζα πριν καταλήξω. Απλά έχω δοκιμάσει κάποια μοντέλα ovation και μου άρεσαν αλλά αν πιστεύετε πως πρέπει να δω και κάποιες άλλες κιθάρες πριν αποφασίσω είμαι όλος αυτιά... Θυμίζω μόνο ότι ενδιαφέρομαι κυρίως για ηλεκτροκλασική κιθάρα και κατά δεύτερο λόγο για ηλεκτροακουστική. Και κάτι άσχετο...πώς σκατά γίνεται αυτή η παράθεση και δε μπορώ να την κάνω και φτιάχνω όλο πατέντες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2007 Στο ποστ κάποιου που σε ενδιαφέρει πάτα το κουμπί της παράθεσης (πάνω δεξιά). Από αυτό που θα σου δείξει, στο τέλος του (εντελώς τέρμα δλδ) ξεκίνα να γράφεις. "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nio16 Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2007 Tαπεινή μου γνώμη Godin και ξερό ψωμί εφόσων είσαι για ηλεκτροκλασσική . Check : http://www.thomann.de/gr/godin_acs_blackpearl.htm ALOHAAAAAAAAAA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
georgym Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2007 Tαπεινή μου γνώμη Godin και ξερό ψωμί εφόσον είσαι για ηλεκτροκλασσική . Πού θα μπορούσα να τις δω "ζωντανές"; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
georgym Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2007 Στο ποστ κάποιου που σε ενδιαφέρει πάτα το κουμπί της παράθεσης Ευχαριστώ φίλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nio16 Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2007 Tαπεινή μου γνώμη Godin και ξερό ψωμί εφόσον είσαι για ηλεκτροκλασσική . Πού θα μπορούσα να τις δω "ζωντανές"; just click... http://www.logothetismusic.gr/category.asp?ctID=21 ALOHAAAAAAAAAA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση