Προς το περιεχόμενο

Κατοχύρωση μουσικής - Πως;;;

nathanlyk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πως κατοχυρώνουμε τα μουσικά μας κομμάτια; Λένε ότι τα στέλνεις στον εαυτό σου. Δηλαδή τι; Στέλνεις ένα cd στον ευατό σου με όλα τα κομμάτια σου;

www.myspace.com/nathanlyk

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 20
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

ρε αρχηγε μου,το εχουμε αναλυσει 1000000 φορες το θεμα ,κανε και κανενα "search".....

http://www.noiz.gr/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=7995

α,εχεις ποσταρει το θεμα σε εντελως ΑΣΧΕΤΗ ενοτητα..... (computers) :roll:

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Πως κατοχυρώνουμε τα μουσικά μας κομμάτια; Λένε ότι τα στέλνεις στον εαυτό σου. Δηλαδή τι; Στέλνεις ένα cd στον ευατό σου με όλα τα κομμάτια σου;

Εγώ μου έστειλα το Dark Side Of The Moon και περιμένω να μου στείλουν τα χρήματα από τα δικαιώματά (μου) !!!!

Mea Culpa

• 5 χρόνια αργότερα...

κοιταζα τα αρθρα του νοιζ και τα θεματα και οντως βρηκα πολλα θεματα αλλα ολα λενε οτι εχει συζητηθει και ολοι παραθετουν ενα λινκ που οταν το ανοιγω βγαινει error 404 page not found.

Εισαι σιγουρος οτι εχεις γραψει μεγαλες επιτυχιες και φοβασαι μη στις φανε; :P

Υγ. Αστειευομαι, βεβαιως βεβαιως. 8)

Να τα πας σε συμβολαιογραφο.Το ποιο σιγουρο.

Πρώην VARTANIS 🙂

Να τα πας σε συμβολαιογραφο.Το ποιο σιγουρο.

+10000

Το θεμα τις κατοχυρωσης ειναι μην τυχων και καποιος σου "κλεψει" το κομματι ή την μελωδια ή οτι αλλο εχει βαλει στο κομματι και το παρουσιασει ως δικο του.Απο κει και περα το μονο που χρειαζεται ειναι να υπαρχει αποδεικτικο στοιχειο οτι ΟΝΤΩΣ ειναι δικο σου,και αυτο γινεται με διαφορους τροπους,οπως π.χ. να στειλεις "συστημενο" το cd στον εαυτο σου κατι το οποιο εχει επανω σφραγιδα με ημερομηνια απο το ταχυδρομιο.Φυσικα δεν το ανοιγεις παρα μονον παρουσια καποιου μαρτηρα.

Επειδη πριν καμποσο καιρο ειχα ενα τετοιο περιστατικο με "γνωστο" καλλιτεχνη και ειχαμε ντραβαλα στα δικαστηρια.Ο δικηγορος μου στο δικαστηριο ανοιξε παρουσια ολων το φακελο που ειχε μεσα το δικο μου κομματι και το παρουσιασε ως αποδεικτικο στοιχειο.Αν πας σε συμβολαιογραφο και το κανεις ομως δεν μπαινεις σε αυτες τις διαδικασιες.

Υ.Γ. Αναλογα και με την περιπτωση βεβαιως.

think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band

Terry rules the bass

Επειδη πριν καμποσο καιρο ειχα ενα τετοιο περιστατικο με "γνωστο" καλλιτεχνη και ειχαμε ντραβαλα στα δικαστηρια.Ο δικηγορος μου στο δικαστηριο ανοιξε παρουσια ολων το φακελο που ειχε μεσα το δικο μου κομματι και το παρουσιασε ως αποδεικτικο στοιχειο.

Και τελικα τι εγινε;

Πρώην VARTANIS 🙂

Και τελικα τι εγινε;

Υπηρχε καποιος νομος για λιγοτερο απο 3 ακορντα ή κατι τετοιο.Τελικα ο "καλλιτεχνης" συνεχισε την κυκλοφορια του κομματιου.Δεν δικαιωθηκαμε,απλως το ανεφερα ως αλλη 1 λυση για την κατοχυρωση με το ταχυδρομιο

think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band

Terry rules the bass

Υπηρχε καποιος νομος για λιγοτερο απο 3 ακορντα ή κατι τετοιο.Τελικα ο "καλλιτεχνης" συνεχισε την κυκλοφορια του κομματιου.Δεν δικαιωθηκαμε,απλως το ανεφερα ως αλλη 1 λυση για την κατοχυρωση με το ταχυδρομιο

Δεν υφίσταται νομικά κλοπή αρμονίας ή/και ρυθμού. Μόνο αν έχει αντιγραφεί μελωδική γραμμή 8 μέτρων.

Πώς κάνει ο Φοίβος τα χιτς του νομίζεις;  ;D

Ενωμοτάρχης

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου