gerasimos Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2003 Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου 2003 Υπάρχει κάποιος που να έχει δουλέψει ProTools LE? Εάν ναι, επειδή το σκέφτομαι, θα ήθελα να μάθω τα εξής: 1. Πόσο βελτιωμένες είναι οι MIDI δυνατότητες στο 6 σε σχέση με το 5. 2. Υπάρχει VST wrapper ώστε να χρησιμοποιούνται VST plug-ins στα ProTools? Ευχαριστώ, Γεράσιμος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Anonymous Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2004 Έχοντας αγοράσει το DIGI002 της DIGIDESIGN έχω να πω τα εξής: Computer configuration που χρησιμοποιώ: MOTHERBOARD : ASUS A7N8X CPU: AMD 2.6+ MEMORY: 1 GB 400 Mhz DDR SOFTWARE: Windows XP PRO (optimized for PROTOOLS) Το σύστημα μου αποδίδη με σταθερότητα 128 buffer size: INPUT – OUTPUT Latency 32 Audio Channels (Μέχρι τόσα μας δείνει η DIGIDESIGN στο PROTOOLS 6.1.1) στα 48 Khz 24 bit. FOCUSRITE EQ σε όλα τα κανάλια 1 Compressor στο Master 1 Auxiliary Βάθος 1 Auxiliary Delay Και έχω υπολογιστή ισχύ ελεύθερη και για άλλα Φοβερή σταθερότητα στην ηχογράφηση MIDI, AUDIO VSTi και VST effects με την Χρήση του Fxadapter (VSTI σε RTAS) της Fxpansion Χρήση REWIRE για Reason/Ableton κτλπ ASIO driver για χρήση με Cubase κτλπ Για περισσότερες διευκρινήσεις περιμένω ερωτήσεις. ASIO driver Ευχαριστώ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gerasimos Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2004 OP Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2004 Ποιό motherboard ακριβώς χρησιμοποιείς (γιατί το συγκεκριμένο μοντέλο έχει 10 διαφορετικές εκδόσεις); Ξέρεις το chipset; Χρησιμοποιείς το build-in firewire της ASUS (υπάρχει σε μερικά μοντέλα, δεν ξέρω στο δικό σου); Γεράσιμος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Anonymous Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2004 Λοιπόν έχω κάνει διπλό Hardware configuration στο PC μου μέσα από το Hardware Profiles manager των Windows XP το ένα είναι με ενεργοποιημένο όλο το Hardware φυσιολογικά και το άλλο είναι DAW optimized δηλ. ενεργοποιημένη μόνο η κάρτα ήχου. Τι πετυχαίνω με αυτό; Χαμηλό μα πράγματι χαμηλό latency. Σαν firewire κάρτα έχω μία φθηνή με via chipset. Όχι δεν χρησιμοποιώ αυτή του motherboard γιατί δεν είναι συμβατή. Το motherboad είναι με nforce chipset. Να είσαι καλά. :idea: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
UnderGround Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2004 Δευτερη γνωμη. Δουλεψε με Scope Fusion Platform(Pulsar II,Power Pulsar,Scope). - KEM. Radical Sac 2.2. control surface. - PANTHEO. Ενα καλο προενυσχιτη. Με αυτα εισαι αρχοντας και αναλογα με τον υπολοιπο εξοπλισμο σου(μικροφωνο,sequencer κ.τ.λ.) κανεις επαγγελματικη ηχογραφηση. Αντωνης. Περνάν τα χρόνια και είναι κρίματζ, Θέλω ν'αλλάξω image... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση