roxerose Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2007 καλησπερ ρε μαγκες τωρα ειδα τις απαντησεις.Τελικα μαλλον ειναι ο ενισχυτης μιας και πεταχτηκα και την ακουσα σε εναν αξιοπρεπη carvin vintage και ακουσα επιτελους την κιθαρα.βασικα αν βρω κανα twin απο καμια ΧΕ θα με καλυψει? επισης ειχα τσεκαρει σε ενα μαγαζι παλιοτερα εναν super reverb μεταχειρισμενο πολυ καλη τιμη αλλα τον φοβηθηκα μηπως ηταν σκισμενος απο το προκατοχο του.βασικα 2 πεταλιa εχω ολa κι ολα το ts808 :D και to dunlop wha και ειμαι ok μιας και δεν τα πολυγουσταρω τα πολλα πολλα :lol:τεσπα σας εχαριστω ρε παιδια σιγα σιγα παντως μου ανοιγουν τα ματια μιας και δεν εχω και μεγαλη εμπειρια στις λαμπες :roll: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2007 αν θελεις headroom και παιζεις και σε ενταση παρε αφοβα τον twin... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση