death Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2007 Για πείτε,που θα πάτε το Σάββατο (21/4)?. Παίζει από την μία στο Αν Sun of nothing και από την άλλη το Up the Hammers Fest στο Underworld. Εμένα με κόβω για Sun... Οποιαδήποτε άλλη πρόταση δεκτή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2007 Εγώ προσωπικά θα πάω μια εκδρομούλα :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimicupo Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2007 εγώ θα σαπίσω καναπέ με τις κιθάρες μου... Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
wasted Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2007 Απόπτυγμα, αλλά καλύτερα Κυριακή για να δω και ένα φιλαράκι που παίζει με τους ΚΑΙΝ... Empty Rooms Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2007 Apoptygma berzerk εννοείς; Τι πάλι έρχονται αυτοί; Ούτε 1 χρόνος δεν πέρασε από τότε που μας ξαναήρθαν! ¶σχετο, αλλά αν είσαι σχετικός με το συγκεκριμένο άθλημα πήγες και and1-combichrist; "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
apost Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2007 ναι ναι, ερχονται ξανα... αλλα αυτη την φορα θα ειμαι εκδρομη. υγ. οχι με τον μενελαο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Polter Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2007 αν αλλάξεις τον τίτλο και το κάνεις "που πήγατε το σάββατο που μας πέρασε;", θα σου απαντήσω... :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
death Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2007 Under public demand που λέει και η didimusic :lol: :lol: :lol: :wink: ,άλλαξα τον τίτλο του thread.Όσοι απιστοί προσέλθετε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Doctor Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2007 Πήγα μαζί με ένα πολύ καλό φίλο και δάσκαλο κιθάρας (respect master Yoda) σε ένα party για τα μπάζα και μετά καταλήξαμε στο Όνομα Του Ρόδου. Κακέπης και ξερό παντεσπάνι!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Polter Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2007 Σε ένα Γιώργο που έκανε γιορτή προκαταβολικά… Καλά ήταν και μια Μαρία που γνώρισα εκεί ακόμη καλύτερη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση