jmone Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2007 Με ένα φιλαράκι μετά από μερικές μπύρες γράψαμε Your browser does not support the HTML5 audio tag Το 69 του Παύλου Σιδηρόπουλου Drums: EzDrummer (Vintage Rock Kit) Guitar: Jackson Kelly με Seymour Duncan SH-6 duncan distortion (bridge) APH-1 alnico II pro™ (neck) Bass: Jackson Kelly με Seymour Duncan SH-6 duncan distortion (bridge) APH-1 alnico II pro™ (neck) :lol: :lol: μπερδέψαμε και τα λόγια :lol: ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimicupo Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2007 Μπράβο αγορίνα! Ενα ευχάριστο διάλειμμα με μιά νότα θλίψης.... Αν και δεν ειναι το στυλάκι μου,μου άρεσε :wink: Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2007 ούτε και εμένα είναι το στυλάκι μου αλλά με μερικές μπύρες παραπάνω μια χαρά είναι ο Παυλάρας ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dragonfly Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2007 μια χαρά... τα τραγούδια του Παύλου Σιδηρόπουλου είναι για πολλές μπύρες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The_Rover Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2007 και να θυμάστε... πρέζα, δεν είναι μόνο η ηρωίνη, αλλά ... η ηρωίνη ΣΚΟΤΩΝΕΙ ! Αντε! και καλή τύχη μάγκες! ''Π. Σιδηρόπουλος'' learn to swim... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Tamaman Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2007 Παιδια ο Παυλαρας ηταν ενας...και θα μεινει παντα στις μνημες μας με τα τραγουδια του,και οχι μονο.....Αυτο το καλο εχει...και εγω μεταλλας- ροκας ειμαι,αλλα εχω περασει πολλα βραδια συντροφια μαζι του και με πολλους αλλους φιλους...Τον ακουγαμε και γουσταραμε τρελα...!Για αυτο τον εχουμε τιμησει,και μας εχει τιμησει,σε πολλα Live που παιζουμε με το γκρουπ παιζοντας τουλαχιστον και ενα κοματι,που ποτε βεβαια δεν ειναι μονο ενα...Και μου κανει εντυπωση οτι και οι πιο ασχετοι του ειδους με την πρωτη μονο νοτα που ακουνε,γινετε ο χαμος.!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Lost_Highway Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2007 Ωραίο τίτλο έχει το άλμπουμ... Μη φεύγεις θηρίο, θηρίο με τα σιδερένια δόντια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NemOOO Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2007 Παίζει να μου δώσετε τα αμιξάριστα κλιπάκια να βάλω κανονικά drums...(με ενδιαφέρει επειδη δεν έχω πλεον μονιμο group να έχω κάτι να συνοδευω...).... Ετσι απλα ρωτάω... Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2007 No Problemo :wink: Your browser does not support the HTML5 audio tag Και εδώ είναι το κομμάτι χωρίς Drums :wink: ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BRAIN Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2007 jmone, εγώ είμαι απ' αυτούς που γούσταρα και γουστάρω Παύλο τον ακούω από το 1979 8O , δεν θέλω να σε απογοητεύσω :oops: αλλά θέλει πολύ προσπάθεια ακόμα, τώρα θα μου πεις μπύρες και λίγο το κέφι μας κάναμε :lol: ο.κ. 8) :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση