trolley Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2007 Πάρτε ένα link http://www.playivorys.com/modules.php?name=Piano_compare Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2007 Πολύ ενδιαφέρον, πράγματι είναι σπάνια στιγμή να έχεις δείγματα απο όλα τα όργανα συγκεντρωμένα, Ηταν πολύ καλή κίνηση να μοιραστείς αυτήν την ανακάλυψη σου, με εμάς, Η δικιά μου άποψη και πρίν τα ακούσω, βάση της εμπειρίας που τουλάχιστον έχω , είναι 1. Kurzweil 2. roland 3. Sampletank και μετά τα υπόλοιπα κατα βούληση, Για τη σειρά triton , τα default acustic piano ,δεν τα θεωρώ αισχρά, απλά τα άλλα είναι καλύτερα, και μόνο με ρυθμίσεις, η με sample βιβλιοθήκη περασμένη πάνω στις default θέσεις , κάνοντας αλλαγή δηλαδη στα oscillators , μπορείς να ακούσεις το triton να παίζει καλό ακουστικό πιάνο, Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nEwBiE Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2007 Ένα Συγκριτικό test virtual ακουστικών πιάνων μπορεί να βρεθεί και εδώ : http://emusician.com/sftinstruments/emusic_software_eightyeights/index.html /nEwBiE 8) Πέτροc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NemOOO Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2007 Παντως και εμενα που έχω παίξει και με αρκετα καλά πιανα...και με το ποταπό δικό μου...εχω να δηλώσω ότι τα περισσοτερα απο αυτά που ακουσα είχαν παααρα πολύ καλό ηχο....Βεβαια πολυ τελεια κουρδισμενα ειναι...:lol: Αυτό που θέλω να πώ είναι πως γενικά δεν δίνουν τον χαρακτηρα του πιάνο....Ειδικα στις ψιλές νοτες...(δεν ξερω αν με πιάνετε....:) ) Βεβαια μπορεί να είναι και η ιδέα μου... Επειδη τα περισσότερα μου αρεσαν...(τι τα περισσοτερα όλα οσα ακουσα...) αυτό που δεν με αρεσε ήταν το sampletank......Επισης κάτι που ξεχωρισα ήταν τo vst της Pianoteq το οποίο δεν ήταν samples αλλά modeled piano...μονο 8mb... Γενικά όλα ηταν εξαιρετικά...Επισης δεν με ενθουσιασε και τοu motif....αλλά ήταν και αυτό αρκετα καλό... Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2007 IVORY ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ :wink: προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
taskor Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2007 Καλα ολα αυτα αλλα μεταξυ των αλλων σε μια συγκριση οταν υπαρχει η λεξη Kurzweil,τα υπολοιπα νομιζω πως λιγουλακη Ωχριούν. :lol: Περα απο 'κει Yamaha s90 es roland rd 700 sx... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Costas_SD Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2007 αυτο το pianoteq το ειχα δοκιμασει σε ντεμο,ειχε πολυ καλη εκφραση στο παιξιμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
edessaios Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2007 παιδιά ποιό είναι καλό και αξιόλογο αλλά με μικρό σχετικά μέγεθος (όχι πάνω από 1 gb)?Το ni akustik piano ειναι 7 gb ενώ το steinberg the grand 2 είναι 2. Κάτι μικρότερο εξίσου καλό όμως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alexeys Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2007 1)Kurzweil 2)Ivory Synthogy όποιος μπορεί κάνει, όποιος δεν μπορεί κρίνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
starscream Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2007 έχω ένα όρθιο silent piano της yamaha που o convoluted ήχος του από την καρτούλα δέρνει τον ακουστικό (άσε που δε ξεκουρδίζει ποτέ :D ) το μόνο κακό είναι ότι μπορώ να το ηχογραφήσω μόνο από τις εξόδους των ακουστικών. πρόσφατα δοκίμασα το steinway grand d από το kontakt2 της ni και μου άρεσε αν και δε το πολυέψαξα, και δεν είναι και τεράστιο (~500 MB για να είμαι λίγο πιο συγκεκριμένος αλλά θέλει το kontakt2 sampler). εντάξει το akoustik παίζει να 'ναι αρκετά ανώτερο. εγκυκλοπαιδικά για μεγακαφρίλα βγάζει και η vienna symphonic library πιάνο, bosendorfer imperial grand, μoooόνο 55 GB samples. φυσικά τα εκμηδενίζει όλα αλλά είναι για programmers, όχι για ταπεινούς πιανίστες που θέλουν plug'n'play ήχους σα και μένα. για demos: http://vsl.co.at/en-us/211/412/287.vsl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση