dimicupo Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2007 ΜΟΥ ΤΗ ΣΠΑΤΕ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑ ΤΑ ΖΩΑ ΚΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΥΠΝΙΕΣ ΤΡΕΛΛΕΣ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΞΙ ΔΟΥΛΕΥΩ !!!!! :cry: Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
apost Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2007 μια χαρα σε βρισκω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2007 πότε πήγε κιόλας 3 ? καλά μιλάμε τώρα έφαγα φ(ι)ρίκη ΥΓ είμαι εγώ εδώ μη σκιάζεσαι ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mageiras Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2007 Παιδιά και εδώ μια από τα ίδια: αϋπνία και αύριο να έχεις να πας Εφορία πριν τη δουλειά (=χαρούμενο ξύπνημα ακόμα νωρίτερα)... Μας φάγανε τα κουμπιούτερ και τα ιντερνέτ... :) :) :) :) :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2007 ΜΟΥ ΤΗ ΣΠΑΤΕ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑ ΤΑ ΖΩΑ ΚΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΥΠΝΙΕΣ ΤΡΕΛΛΕΣ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΞΙ ΔΟΥΛΕΥΩ !!!!! :cry: Το ξέρεις ότι υπάρχουν και χειρότερα για αυτό μη μας πολυ-κλαίγεσαι!!! Πριν λίγο καιρό είχες αϋπνίες γιατί ΔΕ δούλευες στις έξι ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2007 Πάντως η καλύτερη λύση για την αϋπνία είναι να ΜΗΝ προσπαθείς να κοιμηθείς. Αφέσου ελευθερος, κάνε κάτι άσχετο (π.χ. γράψε στο noiz) και ο ύπνος δεν θα αργήσει. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2007 Καλά, Κώστα άσ'το.... Έχω τρελλό πρόβλημα γιατί έχω το ΑΠΕΙΡΟ άγχος και δε μπορώ να κοιμηθώ, μια ζωή έτσι είμαι για το παραμικρό πρόβλημά μου.... Το σύστημα που λες δε με βοηθάει προσωπικά :'( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimicupo Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2007 ΜΟΥ ΤΗ ΣΠΑΤΕ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑ ΤΑ ΖΩΑ ΚΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΥΠΝΙΕΣ ΤΡΕΛΛΕΣ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΞΙ ΔΟΥΛΕΥΩ !!!!! :cry: Το ξέρεις ότι υπάρχουν και χειρότερα για αυτό μη μας πολυ-κλαίγεσαι!!! Πριν λίγο καιρό είχες αϋπνίες γιατί ΔΕ δούλευες στις έξι ;) Θα κλαίγομαι όσο θέλω !!! Τι δηλαδή η δουλειά μας αφαιρεί το δικαίωμα να γκρινιάζουμε ??? ΟΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :cry: :cry: :cry: :cry: Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2007 @menelaos: ξεκίνα τα ναρκωτικά, δεν υπάρχει άλλη λύση. @dimicupo: δώσεεεεεεε!!! LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimicupo Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2007 OYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :roll: :?: :!: :!: :arrow: 8O Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση