mixlad41 Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2007 Κυρίες και κύριοι είναι γεγονός, παραγγειλά την πολυαναμενόμενη Ibanez RG-2620E που τοσο καιρο αδυμονούσα να παρω.Με μια οικονομική βοηθεια της ταξης των 100 ευρώ απ'τη γιαγιά μου, σε λίγες μέρες θα είμαι στην ευχάριστη θέση να την ξεσκίσω!!!Επιτέλους, μετά απο τόσο καιρο... :D :) :o :lol: :P 8) :!: Αι έϊντ νο σέϊντ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mageiras Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2007 Με γειές! Φαίνεται και πολύ όμορφη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mixlad41 Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2007 Thanks, είμαι πολυ χαρουμενος!!! :D :D :D :D :D :D Αι έϊντ νο σέϊντ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mimis Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2007 Κυρίες και κύριοι είναι γεγονός' date=' παραγγειλά την πολυαναμενόμενη Ibanez RG-2620E που τοσο καιρο αδυμονούσα να παρω.Με μια οικονομική βοηθεια της ταξης των 100 ευρώ απ'τη γιαγιά μου, σε λίγες μέρες θα είμαι στην ευχάριστη θέση να την ξεσκίσω!!!Επιτέλους, μετά απο τόσο καιρο... :D :) :o :lol: :P 8) :!:[/quote'] Μπράβο βρε, είσαι ώραιος και για αυτό σε παω Αχ να ξέρες πόσο σε ζηλεύω made in Japan και δεν παιζώμαστε :lol: :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lambrosgg Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2007 Πω πω φίλε! πολύ ωραια! Basswood Jumbo Frets Di Marjio Floyd Rose! και πανεμορφη! Συγχαρητήρια. Και στην γιαγιά σου. ¶ντε γιατι δεν μπορω να ακούω άλλο Fender εδώ μέσα... ΜΕΓΙΕΣ! http://www.facebook.com/group.php?gid=258853791192 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2007 Μεγειές και καλόπαιχτη!!!Φωτογραφίες με την αφιξη :wink: Οπως και δήποτε!!! :lol: :lol: You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mixlad41 Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2007 Thanks φιλε, φυσικα και θα ποστάρω φωτογραφίες. :D :lol: Αι έϊντ νο σέϊντ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PaNzEr Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2007 http://www.ibanez.co.jp/world/country/frame_greece.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση