trolley Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2007 Είναι κανείς αρκετά παλιός εδώ μέσα ώστε να θυμάται το γερμανόχρουν da-da-da? Έχει αρκετά καλό μνημονικό ώστε να θυμάται ποιο μικρούλι synth της casio παρήγαγε αυτόν τον απίστευτο (;) ήχο ? Ήρθε η ώρα της δικαίωσης: http://www.polyvalens.com/vl1/index.html Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SONICSPOT Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2007 just try the real thing mate...btw depeche mode used it too while you can hear it among many of todays productions...COOOL !!!! ead, Follow or Get out of the way !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2007 just try the real thing mate...btw depeche mode used it too while you can hear it among many of todays productions...COOOL !!!! Το είχα το real thing και ξέρω την ιστορία του - βέβαια, έχω να το δω πολλά-πολλά χρόνια δυστυχώς και άλλωστε δεν είχε midi. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
GUS Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2007 Είναι κανείς αρκετά παλιός εδώ μέσα ώστε να θυμάται το γερμανόχρουν da-da-da? Έχει αρκετά καλό μνημονικό ώστε να θυμάται ποιο μικρούλι synth της casio παρήγαγε αυτόν τον απίστευτο (;) ήχο ? τι μου θυμισες τωρα Wow! στα early 80's με ενα τετοιο πηγαινα στο μαθημα μουσικης του σχολειου ειχαι θυσαυρισει η CASIO με αυτο το μοντελο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
GUS Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2007 :D :) 8O :x :? :evil: καλη η προσπαθεια του φιλου μας αλλα τι το ηθελα και εγω καλα να παθω 2 φορες μου κολησε το συστημα αχ αυτα τα free :evil: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2007 :D :) 8O :x :? :evil: καλη η προσπαθεια του φιλου μας αλλα τι το ηθελα και εγω καλα να παθω 2 φορες μου κολησε το συστημα αχ αυτα τα free :evil: Εγώ το πασπάτεψα αρκετές ώρες και δεν είχα κανένα κόλλημα. Εντύπωση μου κάνει αυτό που γράφεις. Μέσα από ποιο host το έτρεξες; Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IxNiLaTiS Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2007 :D :) 8O :x :? :evil: καλη η προσπαθεια του φιλου μας αλλα τι το ηθελα και εγω καλα να παθω 2 φορες μου κολησε το συστημα αχ αυτα τα free :evil: VL1 is a PC-only VSTi plugin (VST V2.3 or later). ΤΟ ΓΑΡ ΑΥΤΟ ΝΟΕΙΝ, ΕΣΤΙΝ ΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IxNiLaTiS Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2007 Βλέποντας αυτή την πατατρούκα πρέπει να αισθανόμαστε ντροπή. Όταν κάποιος έχει έμπνευση και όρεξη φτιάχνει επιτυχίες με τρίς νότες και με μηχανήματα "ψίχουλα και σκουπίδια". Εμείς έχουμε γεμίσει με όργανα πανάκριβα και απλά … τα καμαρώνουμε. ΤΟ ΓΑΡ ΑΥΤΟ ΝΟΕΙΝ, ΕΣΤΙΝ ΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Lost_Highway Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2007 Εμείς έχουμε γεμίσει με όργανα πανάκριβα και απλά … τα καμαρώνουμε. Πες τα, πες τα... Μη φεύγεις θηρίο, θηρίο με τα σιδερένια δόντια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SONICSPOT Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2007 sure thing... ead, Follow or Get out of the way !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση