YrIa Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2007 Καλησπερα παιδια...:D Παιζουμε διασκευες απο blues,funk και καποια jazz κομματια, και θα θελαμε την γνωμη σας για το αποτελεσμα... (Η ηχογραφηση των κομματιων ειναι απο προβα) http://myspace.com/funkybluequintet Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2007 Guru Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2007 πολύ ενδιαφέρουσες φωνές...πράγμα που λείπει για μένα σε αρκετά ελληνικά group του είδους σας...μπράβο στα παιδιά... θάθελα να ακούσω και δουλειά σας σε ελεγχόμενες συνθήκες ενός studio...απ' ότι αντιλαμβάνομαι η ηχογράφηση της πρόβας αδικεί λίγο την μπάντα... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2007 Εμένα μου άρεσε ΠΟΛΥ ο ήχος της κιθάρας ;););););););) :lol::lol::lol::lol: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
YrIa Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2007 @npap Σ' ευχαριστουμε πολυ για τα καλα σου λογια :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
YrIa Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2007 Παιδια pls, πειτε εστω εαν σας αρεσε η οχι... Εχουμε live σε καποιες μερες κ μας ενδιαφερει πολυ να δουμε πως ακουγομαστε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2007 Παιδιά έχετε όντως πολύ ωραίο ήχο και φωνητικά! Λογικά θα σκίσετε στα Live σας, καλές επιτυχίες! LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BRAIN Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2007 μπράβο παίδες ωραία παιξίματα, είδικά μου άρεσε το track 4. :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nikoskor41274 Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2007 Ωραία παίζετε παίδες... Ειδικά το chitlins είναι πάρα πολυ καλό και στο παίξιμο και στον ήχο ...Η κιθάρα ειδικά σε αυτό είναι φοβερή στην jazzy "γλύκα".... υ.γ.παίζει και να "σκάσω" 4 μαίου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2007 Παιζουμε διασκευες απο blues' date='funk και καποια jazz κομματια, και θα θελαμε την γνωμη σας για το αποτελεσμα...[/quote'] Πολυ πολυ ομορφη μουσικη...Ουδεν αρνητικο σχολιο! :D :wink: feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2007 ωραίοι, πολλοί καλοί, μπράβο! άσχετο: ρε σεις δεν είναι και ένας τύπος εδώ στο νοιζ με το όνομα marmelakis;;; Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση