Clouseau Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2007 Your browser does not support the HTML5 audio tag http://www.noiz.gr/modules/My_Uploads/user_folders/Clouseau/03-Rockets%20Fall%20On%20Rocket%20Falls.mp3 Το κομμάτι είναι το Rockets fall on rocket falls απο Gy!be με κανονική διάρκεια 20.42.Τι effects νομίζετε έχουν οι κιθάρες;Μου αρέσει πολύ αυτό το mild distortion με το palm mute της 1ης,τι πετάλι να είναι;Η δεύτερη έχει κάποιο eq απλά και μπουζουκίζει λίγο;Η τρίτη αρκετο sustain (compressor) και tremolo;No idea! Πείτε καμιά γνώμη,και συγκεκριμένα πετάλια ακόμα καλύτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2007 Administrator Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2007 H αριστερή (1η) έχει tempo delay ή reverse delay. Δεν νομίζω να είναι δύσκολο να φτιάξεις αυτό το distortion με ένα οποιοδήποτε καθωσπρέπει πετάλι. Στο "μπουζούκι" ακούω acoustic simulator και ελαφρύ delay. Το δεξί είναι το φαρμακερό και πολύ δύσκολο να ξεχωρίσω. Μου έχει συμβεί στο παρελθόν με διάφορους τρόπους. Το ποιό πιθανό είναι να περνά μέσα από κάποιο modulation controller. (synthesizer, synth pedal, κλπ) Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Clouseau Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2007 thnx! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση