Προς το περιεχόμενο

Ελεύθερη Αγορά VS Ελληνική πραγματικότητα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η οικονομική ευημερία ξεκινάει από τον εαυτό μας, και δεν υπάρχει καμία λογική "στήριξης" σε ελληνικές επιχειρήσεις που εποφθαλμιούν και την όποια ευημερία μπορεί να έχει ο μέσος νεο-έλληνας με τρόπο κουτοπόνηρο!

Επίσης δεν υπάρχει και λογική που να τα "βάζει όλα στο ίδιο τσουβάλι". Εγώ προσωπικά και τα υπόλοιπα παιδιά στο γκρουπ που παίζω έχουμε εμπειρία και από τις 2 πλευρές. Και άψογους Έλληνες μαγαζάτορες που καταλαβαίνουν πως πλέον παίζουν με τον διεθνή ανταγωνισμό και σέβονται τον πελάτη που θα αγοράσει από όπου τον συμφέρει. Σε αυτούς τους ανθρώπους έχουμε αφήσει μπόλικο χρήμα και συνεχίζουμε να το κάνουμε...όμως δεν υπάρχει περίπτωση να μειώσω εγώ τουλάχιστον τις απαιτήσεις μου για να "στηρίξω" κανέναν έμπορο Έλληνα ή ξένο! Και αν βρεθεί κάποιος φθηνότερος από τον "Θωμά" εκεί θα πάω να αγοράσω...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 145
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Το θέμα είναι απλό. Όπως εμείς πλέον έχουμε την επιλογή να διαλέξουμε τον προμηθευτή μας σε παγκόσμιο επίπεδο, έτσι και ο προμηθευτής έχει πλέον παγκόσμια πελατεία. So why bother? Ο τσίπης, κουτοπόνηρος, μαιμουδέμπορος θα πάρει τον πούλο θέλει δεν θέλει. Εδώ δεν ισχύει το ρητό 'οι φελοί επιπλέουν'. Τώρα οι φελοί πιάνουν πάτο! Και με ελαφράν την καρδία φίλοι μου! Στο ψαχνό!

Οι σωστοί θα μείνουν' date=' οι άλλοι τον πούλο.[/size']

Κοίτα, περιμένω και εγώ με αγωνία το πότε οι κλεφταράδες λογισμικού, ιδεών, διαδηλωτές για καλύτερη παιδεία, υποψήφιοι έγκλειστοι του κορυδαλλού για χρέη προς τις τράπεζες, καπνιστές από τα 13, μαμόθρεφτοι, ζώντες με τη μαμά τους μέχρι τα 35, σημερινοί 17χρονοι θα πάρουν τα ηνία της κοινωνίας και θα ανοίξουν μαγαζιά για να "ξεβρωμίσει" ο τόπος από τους παλιούς-κακούς μαγαζάτορες.

Πλάκα κάνεις Κώστα;

Mea Culpa

eye σου εχω πει ποτε ποσο σε ΑΓΑΠΩ??? :lol: :lol: :lol: :lol:

Αντε κλεινω τωρα γιατι εχω να παω στη "διαδηλωση" για ενα "καλυτερο" μελλον (τρομαρα μας.... :twisted: ) :lol:

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Αντε κλεινω τωρα γιατι εχω να παω στη "διαδηλωση" για ενα "καλυτερο" μελλον

Να βρεθούμε μετά έξω από την Τράπεζα Φθίσεως γιατί περιμένω ένα στεγαστικό;

:D :D :D :D :D :D :D :D :D

Mea Culpa

μα απεξω θα ειμαι, διαδηλωνοντας (και βεβαια κλεινοντας το κεντρο για κανα διωρο μαζι με τους αλλους "χιλιαδες" συναδελφους μου) διεκδικωντας το αναφαιρετο δικαιωμα μου στο...ΦΡΑΠΕ!!

Α,που΄σαι φερε μου και δυο πακετα Marlboro γιατι ο γερος δεν ειχε φραγκα το πρωι να μου δωσει & ξεμεινα!! :lol:

• Moderator

:lol: :lol: :lol:

Μια και θα κλείσετε το δρόμο, πείτε και 1-2 ξεψυχισμένα συνθήματα σχετικά με "δημόσια και δωρεάν παιδεία".

Ξέρετε....από αυτά που πάνε: "..πουλήστε κανά πύραυλο να πάρουμε βιβλία" και τέτοια.

Κοντεύουμε να το ξεχάσουμε το θέμα:lol: :lol: :lol:

Πάντως δεν κατάλαβα τι σας πείραξε σε αυτό που είπε ο Κώστας

Οι σωστοί θα μείνουν' date=' οι άλλοι τον πούλο[/quote']

Δεν φαντάζομαι να εννοούσε ότι θα έρθουν οι σημερινοί 17ρηδες και σύσσωμοι θα φτιάξουν τον κόσμο. Ανάμεσα στους 17ρηδες όμως θα υπάρξουν και κάποιοι που θα είναι είναι σοβαροί και θα στεριώσουν. Όπως και ανάμεσα στις μεγαλύτερες γενιές υπάχουν σωστοί και θα παραμέινουν.

δεν νομιζω να μας πειραξε αυτο που ειπε ο Κωστας,απλα υποθετω οτι ο Eye εννοουσε οτι ειναι πολυ δυσκολο να βρεις "σωστους" σε αυτη τη χωρα... :wink:

ειδικα βλεποντας τη σημερινη "νεολαια" η οποια συμπεριφερεται με τον ιδιο τεμπελικο,ξενερωτο,παρωχημενο & οπισθοδρομικο τροπο με τον οποιο συμπεριφερομασταν και ΕΜΕΙΣ... :cry: σε πιανει απαελπισια..

ειναι θλιβερο να ανοιγεις την τηλεοραση και ΝΕΑ παιδια να χρησιμοποιουν φρασεις & body language που μου θυμιζουν τη..συντροφισα Αναστασια με τις αξυριστες μασχαλες στο αμφιθεατρο της Νομικης το 84... :cry:

30 χρονια τωρα η ιδια...κασσετα....

κριμα.... :cry:

Μάλλον ο eye κάνει πλάκα. Φυσικά και δεν εννοούσα αυτό, σιγά μην περίμενα από τους... συνταξιούχους φοιτητές ή τους μελλοντικούς δημόσιους υπάλληλους να αλλάξουν τα πράγματα, απλά σιγά-σιγα ο κόσμος θα ξυπνήσει, δεν έχει και καμία άλλη επιλογή εδώ που τα λέμε. Όπως λεν και στο χωριό μου, όποιος φοβάται πέφτει και κοιμάται.

LEGO people live in houses made of their own flesh.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου