Προς το περιεχόμενο

Ελεύθερη Αγορά VS Ελληνική πραγματικότητα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τελικά άμα κανείς πεί ότιδήποτε για Αμερική ή το σύστημα και δεν εκραγείς θα σκάσεις ε ?

ε,βεβαια δεν ξερεις αλλωστε οτι ειμαι στην πραγματικοτητα ο πρεσβευτης των ΗΠΑ στην Αθήνα και μεγας θεματοφυλακας του συστηματος καθοτι ζαπλουτος πολυεκατομμυριουχος των ΒΠ???? :lol: :lol:

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 145
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δεν ξέρω κατα πόσο αυτα τα κινήματα είναι όπως τα περιεγραψες, και σίγουρα δεν είναι αυτο το θέμα μου. Το θέμα είναι ότι 50 άτομα κλατέληξαν στο νοσοκομείο ύστερα από ΑΓΡΙΑ επίθεση των ΜΑΤ - ανακοίνωση γιατρού του Ερυθρού Σταυρού και μιλούσε μόνο για τις εισαγωγές εκεί πέρα. Δεν νομιζω ότι αυτό γίνεται στο 99% των πορειών. Θεωρώ τεράστια αναισθησία να το βλέπει έτσι ενας ανθρωπος που έχει δική του σκέψη και έχει και την δυνατότητα να ψαξει και δυο πράγματα παραπάνω.

Όλους αυτούς τους χαρακτηρισμούς για το ελληνικό πανεπιστήμιο δεν μπορώ να τους σχολιάσω, αν και γενικα με βρίσκουν σύμφωνο. Εκείνο που με βρίσκει καθετα εναντια ειναι η λύσεις που προτείνουν κατά καιρούς οι διάφορες κυβερνήσεις για να κάνουν τα χατήρια των φίλων τους, αντί να χώσουν το μαχαίρι βαθειά στο κοκκαλο και να δημιουργήσουν μια γερή πανεπιστημιακή εκπαίδευση που θα δημιουργεί επιστήμονες και όχι καλαμπορτζηδες.

Ολα αυτά περι φασιστών δεν ξέρω εάν τα έλεγες για αυτα που είπα στο προηγούμενο ποστ, αλλά και να τα είπες, πραγματικά δεν με νοιάζει. Το τι ειναι ο καθένας εδώ μέσα εγώ σιγουρα δεν το ξέρω. Οτι ανέφερα στο προηγούμενο ποστ, το διάβασα εδώ μέσα, και δεν το δημιουργησα από το μυαλό μου και σίγουρα δεν χαρακτήρισα ποτέ καποιον με αυτό τον τρόπο.

Επισης, Σουπερφανκ, μιας και ήμουν ο μόνος που μίλησε για αίμα στην πορεία, οφείλω να εκλάβω το ειρωνικό σχολιάκι προσωπικά, ετσί? Λοιπόν, μάθε ότι δεν με ξέρεις καθόλου και ούτε εγώ σε ξέρω. Δεν γνωρίζω τι σχέση έχεις με τους υπόλοιπους εδω μέσα, καλά κανεις και την έχεις, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορείς να μιλάς και να ειρωνεύεσαι οποιονδήποτε. Ή μάλλον, μπορείς, αλλά ύστερα από αυτό μην απαιτείς σεβασμό από αυτόν τον οποιονδήποτε.

Αυτά. Καλό βραδυ

ΑΑΑΑΑ... Και κατι τελευταίο... επειδή πάς να με βγάλεις ηλιθιο... Όταν κάποιος λέει 'σε σχέση' εννοεί όχι απόλυτα. Δεν πήγα να παρομοιάσω την πορεία με το 1821 . :lol: Είπα... σε σχέση με τις άλλες πορείες -εννοείται αυτές που έχουν γίνει στην Ελλάδα.

Παίδες......

Πως τα καταφέραμε από το Ελεύθερη Αγορά VS Ελληνική πραγματικότητα να το γυρίσουμε στις πορείες..... μόνο στο νοιζ αυτά!!!!

Βρε geohomo τι αρπάζεσαι; Αν είναι να τσακωθούμε εδώ μέσα και για τις πορείες.......

"Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7

Σε καμία περίπτωση δεν αρπάζομαι... Απλά ειπώθηκαν κάποια πράγματα με αρνητικό τόνο επάνω σε αυτά που είπα, και έκρινα ότι έπρεπε να απαντήσω.

Όσο για το εαν τσακωνόμαστε για τις πορείες... Δεν νομιζω ότι είναι αυτό το θέμα, αλλά είναι και αυτό ένα παρακλάδι μιας πραγματικότητας. Απλά ο καθένας το βλέπει από την δική του πλευρά. Στην τελική δεν θεωρώ την όλη κατάσταση των εκπαιδευτικών ζητημάτων άξια για να κάτσω να την σχολιάσω σε αυτό το φορουμ. Υπάρχουν πολύ πιο σοβαρά ζητήματα πασης φύσεως για να ασχοληθεί ο κόσμος εδώ μεσα, και για να διαδηλώσει έξω από εδω μέσα.

Οπότε... δεν έχω κάτι άλλο να πω. Απλά, δεν ήθελα να ξεμείνω με την 'ταμπέλα' του ηλίθιου, που μοιράζει ακραίους χαρακτηρισμούς σε άτομα που δεν ξέρει. Και αυτό που λέω στον Σουπερφανκ, στηρίζεται πάνω σε αυτό που μου καταλόγισε στο προηγούμενο ποστ του. Όντως μιλάει για εμένα ειρωνικά - εάν πήγαιναν αλλού αυτά τα αστειακια, ζητώ συγνώμη για αυτό - και όντως την 'ηλίθια παρομοίωση' που ήταν τελικά ΣΥΓΚΡΙΣΗ την έκανα εγώ.

Η καλυτερη προταση απο εμας τους φοιτητες,ειναι μια αντι-προταση.

Το θεμα χρειαζεται διπλωματια,ουσιαστικη και με πυγμη.Οχι

πετρες και μολοτοφ.Με αυτα διαιωνιζεται η 'μαχη'..

Προσωπικα με ενοχλει ιδιαιτερα το να πληρωνω 20 και 30 ευρω για καθε βιβλιο,την ωρα που θα επρεπε να τα εχω δωρεαν.Οποιος διαφωνει

πανω σε αυτο ας τοποθετηθει.Το να παιρνω πτυχιο σε 6 χρονια επισης,

δεν με κανει 'σπουδαγμενο' & δεν σημαινει οτι κατεχω το αντικειμενο σε

μεγαλυτερο βαθμο απ οτι αν τελειωνα σε 8 ή 9..

Προσωπικα ειμαι απο τους φοιτητες που ειμαι 50-50 συμφωνα με τα οσα

ξερω.Δυστυχως δεν εχω διαβασει το νομοσχεδιο αρχη-τελος για

να εκφερω αποψη.Το σιγουρο για μενα ειναι πως οι πολιτικοι δεν

δειχνουν να εχουν μαθει τιποτα απο την ιστορια,καθως πειραματιζονται

σε γενιες & γενιες με διαφορα συστηματα-τροπους διακυβερνησης,και

το περισσοτερο που μπορουν να κανουν ειναι να τους πουν "συγγνωμη που σας καταστρεψαμε τη ζωη"!

feel da FUNK blast

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου