Προς το περιεχόμενο

Telebasster!!!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Eδώ και ένα 6μηνο έψαχνα ένα precision bass τύπου early 51 precision. Aφού δοκίμασα όλες τις λύσεις από fender (51 reissue, Sting signature, Telecaster Bass) δε μπόρεσα να βρώ αυτό που ήθελα! Ώσπου το ψαχτήρι του Noiz (elavd) μου βρήκε αυτό το ΘΕΙΚΟ!

rrtbassw1.jpg

Σε 3 εβδομάδες θα είναι δικό μου!!! Με μόνη αλλάγη γέφυρα strings through the body!!! :D

Custom παραγγελία από Ολλανδία σε πολύ λογική τιμή!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 26
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

XAXA! Αυτός ο Superfunk ακόμα και τους μπασσίστες έκανα να θέλουν tele-μπάσσο!

¶ντε η ώρα η καλή!!!Περιμένουμε reviews, pics + clips μόλις το παραλάβεις!!

..there's too much panic in this town...

Εγώ τώρα άμα πω ότι σε μπάσσο αυτό το σχήμα σώματος μου φαίνεται ΑΘΛΙΟ θα ξεσηκώσω αντιδράσεις ??? :oops: :oops:

Καλορίζικο και καλόπαιχτο πάντως flea! :D

Kαλό αλλά το sting signature και αυτό: http://fender.com/products/search.php?partno=0271902550 μου φαίνονται καλύτερα...εμφανισιακά τουλάχιστον...

Μεγειά πάντως και καλόπαιχτο

Βass is a state of mind...

• Moderator

Μεγειά και καλόπαιχτο... :wink: Εμένα μου φαίνεται πολύ εμφανίσιμο.:wink:

Πές του τύπου να μην πετάξει και το δικό σου σε εκείνη τη γωνία με τις σκόνες και την υγρασία στους τοίχους. :lol: :lol:

Δεν είναι fender!! O τύπος τα κατασκεβάζει όλα μόνος του!

Το sting signature είναι λίγο ακριβό για την ποιότητα του άσε που δίνεις τα 200 ευρώ για το Sting στο neck και το άλλο βγαίνει σε πολύ άθλια χρώματα και έχει πολύ χάλια φινίρισμα το μπράτσο!

Πάντως απορώ πώς και δεν του έχει κάνει μηνυση η Fender ακόμη...

Το να πουλάς κλώνους Fender το καταλαβαίνω, αλλά κλώνους που ΓΡΑΦΟΥΝ και "Fender" παραπάει...

www.facebook.com/YourPaintedSmile

ειναι στην ευρωπη οποτε η αμερικανικη Φεντερ δεν μπορει να κανει τιποτα (δεν εχει κατοχυρωσει ευρωπαϊκο trademark)...

για δωσε κανα λινκ να χαζεψουμε...

Το sting signature είναι λίγο ακριβό για την ποιότητα του άσε που δίνεις τα 200 ευρώ για το Sting στο neck

θα διαφωνησω εδω.το δικο μου ειναι χαλαρα το καλυτερo μπασο που ειχα ποτε μου (και ειχα αρκετα....) ειναι ΠΑΝΑΛΑΦΡΟ και εχει εναν και μοναδικο αλλα εκπληκτικο ηχο (οπως αλλωστε πρεπει να εχουν τα σοβαρα μπασα :lol: )

το μπρατσο δεν εχει χρειαστει ρυθμισμα εδω και 6 χρονια & το φινιρισμα του ειναι υπεροχο :wink: (βεβαια εγω το πηρα 350 ευρω απο το ebay.....)

να φανταστεις ο μπασιστας στη μπαντα μου εχει "παρκαρει" το Music Man του εδω και χρονια & παιζει μονο με το Sting...

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου