death Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2007 Να ζητήσω μια διασκευή?Left hand Path από Entombed Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mechmg93 Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2007 ανηκω και γω στους αριστεροχειρες που παιζω κιθαρα ως δεξιοχειρας, αλλα βεβαια οσο μεγαλωνω τεινω να πιστεψω οτι ειμαι αμφιχειρας(περα απο το γραψιμο..). εμαθα να παιζω με αυτο τον τροπο, απλα και μονο επειδη χρησιμοποιησα την κλασικη κιθαρα της αδερφης μου. απο την πρωτη στιγμη ομως μου φανηκε περα για περα λογικο να παιξω με αυτο τον τροπο και δεν αντιμετωπισα καμια δυσκολια. ισα ισα θεωρω οτι το αριστερο μου χερι, ειναι προτιμοτερο να βρισκεται στην ταστιερα μιας και εχει "πιο δυσκολη" δουλεια να κανει απο το δεξι το οποιο απλα χτυπα την πενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RoPe Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2007 ρε μαγκες οταν αρχισα εγω κιθαρα με πρηζαν ολοι να αρχισω σαν δεξιοχειρας εγω ομως τπτ ξεροκεφαλος...ομως τωρα εφαγα την πικρα και αντι για fender mexico πηρα squier(ημουν μικρος και ηξερα μονο τον στολλα λολ)και αντι για gibson les paul standard Πηρα gibson les paul studio(δν ηταν θεμα τα λεφτα απλως δεν εβρισκα...)και τωρα οτι κιθαρα και αν αγορασω θα εχω το 1/5 απο τις επιλογες που εχουν οι κανονικοι ανθρωποι...λολ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Doctor Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2007 Ούτε το 1/5 δεν έχουμε φίλε. Μάλλον το 1/10 και το συζητάμε κι αυτό... Πάντως stavrilian στα 6 μου μπορεί να μη γνώριζα πολλά βασικά πράγματα αλλά τουλάχιστον ήξερα αν είμαι αριστερόχειρας, ακριβώς όπως όλα τα υπόλοιπα παιδάκια της ηλικίας μου (για να μη νομίσεις οτι αποφοίτησα από το Berkley στα 15 μου και στα 17 μου έκανα το διδακτορικό μου στο MIT...). Απλά κανείς δεν προσπάθησε να με πείσει οτι το αριστερό χέρι είναι το "κακό" ενώ το δεξί το "καλό". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RoPe Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2007 παντως απο μια αποψη καλο ειναι να εισαι αριστερος γιατι κανενας δν μπορει να παιξει με την κιθαρα σου και να την γεμισει με σχολια και συ τζαμπα να καθεσαι και να σπαζεσαι...γιατι οτι κιθαρα και να εχεις οσο καλη αντικειμενικα να ειναι καποιος θα βρεθει να σου την πει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vandergraaf Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2007 Και γω ειμαι μια απο αυτες τις περιπτωσεις :D Eιμαστε εγω' date=' o Kwstas79, ο knopfler και κανα δυο αλλοι!!![/quote'] 8) 8) 8) Εγώ είμαι ο ένας από τους 2 άλλους :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Doctor Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2007 παντως απο μια αποψη καλο ειναι να εισαι αριστερος γιατι κανενας δν μπορει να παιξει με την κιθαρα σου και να την γεμισει με σχολια και συ τζαμπα να καθεσαι και να σπαζεσαι...γιατι οτι κιθαρα και να εχεις οσο καλη αντικειμενικα να ειναι καποιος θα βρεθει να σου την πει... ...ναι αλλά από την άλλη φαντάσου να έχεις κάνει το τέλειο setάρισμα, να έχεις ξεθάψει την καλύτερη κατασκευή από κορυφαία υλικά, κάτι σε πολύ καλά δουλεμένη Warmoth ας πούμε και να μη μπορεί ο δεξιόχειρ φιλαράκος σου να νιώσει χαρά στα δαχτυλα και τα αφτάκια του! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RoPe Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2007 εχεις δικιο ρε γιατρε αλλα ασε να λεμε κατι μπας και εμψυχωθουμε και το πιστεψουμε στην τελικη... :lol: .και επισης οταν ο φιλαρακος παρει μια καινουργια μαματη κιθαρα μπορεις μονο να κοιτας και να ακους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Doctor Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2007 Πόσο δίκιο (ίσα με 20 κιλά) έχεις...σνιφ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RoPe Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2007 οοο ενταξει 20κιλα!!!!!!!!!!!:D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση