Προς το περιεχόμενο

Κιθαριστικος εξοπλισμος των closer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

τις τελευταιες μερες εχω λιωσει το τελευταιο αλπουμ των closer, κατα την ταπεινη μου γνωμη της σημαντικοτερης ελληνικης μπαντας αυτη τη στιγμη.

ψαχνω πληροφοριες που αφορουν τον κιθαριστικο εξοπλισμο του Βερβερη, μια και θεωρω οτι εχει εκπληκτικο ηχο και αξιζει να μαθουμε απο τι μηχανηματα προερχεται αυτος.

εχει κανεις ιδεα??? :roll:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τις τελευταιες μερες εχω λιωσει το τελευταιο αλπουμ των closer

Και πολύ καλά κάνεις,είναι εξαιρετικός δίσκος!

κατα την ταπεινη μου γνωμη της σημαντικοτερης ελληνικης μπαντας αυτη τη στιγμη

Μαζί με raining pleasure,κατα τη δική μου

Παρόλαυτα δεν έχω ιδέα για το rig του:D ,αλλά με ενδιαφέρει πολύ να μάθω!

Στο live τους όμως νομίζω ο κιθαρίστας έβγαλε Les Paul (μεγάλη η χάρη της) μόνο στο Ecstasy που έπαιξαν στο encore. Κατα τα άλλα νομίζω έπαιζε με μια Jazzmaster (βέβαια μπορεί να μου είχαν πάρει τα μυαλά τα παλικάρια και να λέω βλακείες...).

2-3 φορες που τον εχω πετυχει στο στουντιο επαιζε με μια LP std cherry whine (90s μοντελλο) & ενα αντιγραφο tele Maya συνηθως με Marshall,Vox & Fender

ενισχυτες..& μια πεταλιερα που ανταγωνιζονταν επαξια την παλια δικια μου :)

βεβαια τεραστια ευθυνη για τον ηχο του εχει και ο μεγας Αρης Χρηστου (ηχοληπτης,παραγωγος τους) με τα μαγικα του :lol:

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

ενα αντιγραφο tele Maya

Και αναρωτιόμουνα πέρισυ που τους είδα live τι ακριβώς Tele ήταν αυτή... :D

Πάντως και στα υπόλοιπα έχει δίκιο ο SF κυρίως με μια cherry wine LP θα πετύχει κανείς τον Γιάννη Βερβέρη και πολλά πετάλια... Δεν είχα καταφέρει δυστυχώς να αναγνωρίσω κάποια γιατί ήμουν αρκετά μακριά από την σκηνή στον Κεραμεικό... :?

Kαι βέβαια βλέπετε τι καταφέρνεις με τα βρωμοκίθαρα με τους βρωμο-humbuckers...γίνεσαι η σημαντικότερη ενεργή alternative μπάντα!!!

:lol: :lol: :lol:

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου