Προς το περιεχόμενο

Εκτυπωση Demo CD? LightScribe-LabelFlash-..?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχω και εγω οπως οι περισσοτεροι εδω μεσα μια μπαντα!

Επειδη ομως δεν εχουμε δισκογραφικη και δεν εχουμε και φραγκα πολλα λεγαμε να βγαλουμε ενα demo μονοι μας!!!

Μετα απο μερικες ηχογραφησεις εχουμε 4 κομματακια ετοιμα,μετριας ποιοτητας.

Πλεον το ζητημα ειναι οτι θελουμε να τα μοιραζουμε και πρεπει να ειναι "εμφανισημα".Εξωφυλλο εχουμε,αλλα το θεμα ειναι το CD.

Δεν ειναι ωραιο να μοιραζεις CD που γραφει τον τιτλο με μαρκαδορο!!!

1ο demo ειναι,ας ειναι ομορφουτσικο!!!

Εψαξα στο ιντερνετ για εκτυπωτες cd κλπ. κ πλεον εχω μπερδευτει!!!

ΕΚΤΥΠΩΤΗΣ???

LIGHTSCRIBE??

LABELFLASH???

ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ??

ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!! :D :D :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν ξέρω για ποιά ποσότητα μιλάς αλλά μιά λύση είναι τα CD Labeler Kits που υπάρχουν με τα οποία τυπώνεις το αυτοκόλλητο για το CD και το κολλάς με το ειδικό εξάρτημα επάνω στην επιφάνεια του CD και ανάλογα με τα γραφικά που έχεις χρησιμοποιήσει δείνεις μια αξιοπρεπή εμφάνιση στο δισκάκι σου.

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=6&category=69976689&product=760080

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=6&category=69976689&product=859486

Πήγαινε στο Πλαίσο ή οπουδήποτε και αγόρασε ένα Epson Photo (με 100 ευρώ) που να τυπώνει πάνω σε Cd. Aγόρασε από το ίδιο μαγαζί άσπρα εκτυπώσιμα Cds, βάλε μπρος το Photoshop...και είσαι έτοιμος. θα εκπλαγείς πόσο παραγωγικά είναι αυτά τα μηχανάκια μπορεί να τυπώσεις και 200 Cds χωρίς να αλλάξεις μελάνια...πές μου εάν θέλεις να σου στείλω ένα template.

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Παιδιά, χίλιες φορές να πάρετε έναν εκτυπωτή που τυπώνει πάνω σε cd ή να πάρετε ένα lightscribe αντιγραφικό που τα χαράζει. Τα αυτοκόλλητα στα cd είναι θάνατος για τους οδηγούς cd.

Ο εκτυπωτής θα κάνει δουλειά, απλά υπολογίστε το κόστος των αυτοκολλητων και των μελανιών.

Το lightscribe είναι πιό εντυπωσιακό, όμως "χαράζει" το cd σε τόνους του γκρί (όχι έχγρωμα), και τα δισκάκια που το υποστηρίζουν είναι σχετικά ακριβά, γύρω στο ένα ευρώ το ένα νομίζω.

Ότι και να πάρετε πάντως μακριά από αυτοκόλλητες ετικέττες, μιλάω εκ πείρας...

LEGO people live in houses made of their own flesh.

Χάνουν την ζυγοστάθμισή τους σταδιακά.

Επίσης κάποιες ετικέττες (για άγνωστο σε μένα λόγο) χαλάνε και τα cd.

LEGO people live in houses made of their own flesh.

• 1 χρόνο αργότερα...

Να προσθέσω κάτι στα αρνητικά για τις ετικέτες στα cd: Μερικά players που παίρνουν τα δισκάκια όχι σε "πορτάκι" αλλά σε εσοχή (κυρίως στα αυτοκίνητα τα συναντάμε) είναι πολύ δύσκολο να... τα βγάλουν ξανά έξω! Η ετικέτα δίνει επιπλέον-απρόβλεπτο πάχος στο δισκάκι με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος να κολλήσει μέσα στο player. Μέχρι τώρα ήμουν τυχερός που εξήλθε της εσοχής του player με την 5η - 6η προσπάθεια και με μερικές ικεσίες...  :P

www.myspace.com/dizzydizign

Χάνουν την ζυγοστάθμισή τους σταδιακά.

Επίσης κάποιες ετικέττες (για άγνωστο σε μένα λόγο) χαλάνε και τα cd.

Ο άγνωστος λόγος, είναι η χημική σύσταση της κόλλας που χρησιμοποιείται στο αυτοκόλητο. Το cd / dvd είναι επενδεδυμένο με πολυμερές πλαστικό και υπόκειται σε φθορές λόγω χημικής διάβρωσης όπως κάθε άλλο πλαστικό.

Ωραίος;

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου