xilokopos Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2007 Καλημέρα παιδες.Τισ προάλλες μου έφερε ένας γνωστός ένα usb midi keyboard.Το βάζω στη θύρα του pc μου κ δεν παίζει,λογικά θα θέλει να του βάλω ηχους έτσι;που μπορώ να βρώ; α ονειρεύεσαι σαν να είναι να ζήσεις αιώνια, κ να Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-freemindgr Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2007 Κατα 99% τα midi keyboards δεν εχουν δικους τους ηχους. Απλα, δινουν εντολες σε VSTi's ωστε να αναπαραγουν τους ηχους τους. Οποτε, θα πρεπει να εχεις εναν host ( Cubase, Sonar, κλπ ) και τα VSTi's τους,ωστε να κανεις δουλεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannis Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2007 ...ή κάποιο hardware module (Motif, Roland XV2020 κτλ) που θα το συνδέσεις στο midi in του controller σου για να παίξει τους ήχους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
xilokopos Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2007 σορι που σας πρήζω με την κουλαμάρα μου αλλά έχω το samplitude 8.3 και μου λεει no vst plugins found.το cd ήταν μέσα τα πλήκτρα και δεν πρίσκω κάποιο plugin στα αρχεία του δεν θα έπρεπε να υπάρχει; α ονειρεύεσαι σαν να είναι να ζήσεις αιώνια, κ να Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-freemindgr Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2007 Βασικα, σπανια οι εταιριες των midi keyboards βαζουν καποιο VSTi μεσα στα CD τους ( εκτος απο κατι free VSTi's που δεν αξιζει καν τον κοπο να τα δοκιμασεις ). Τα VST πρεπει να βρισκονται μεσα στον υπολογιστη. Πχ, αν χρησιμοποιεις προγραμματα της Steinberg ( που δεν χρησιμοποιεις, επομενως μην ψαχνεις αδικα ), τα VSTi's βρισκονται μεσα στο φακελο C:\Program Files\Steinberg\Vst Plugins Οποτε η απορια ειναι..Εχει ο υπολογιστης σου εγκατεστημενο κανενα VSTi? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
xilokopos Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2007 οκ. ευχαριστώ πολύ α ονειρεύεσαι σαν να είναι να ζήσεις αιώνια, κ να Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PCMAN Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2007 Λογικά εάν ήθελες να κάνεις μια δοκιμή .. Θα μπορούσες να παίξεις ήχους από το Midi της κάρτας ήχου που έχεις !! Τι κάρτα έχεις ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
xilokopos Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2007 εχω την saffire focusrite πού είχε μέσα το cubase αλλά δεν μου έκανε install.μετά το κατέβασα απτό ιντερνετ και πάλι δεν μου φόρτωνε,για την ακρίβεια κ τις 2 φορές μου έλεγε regedit is not a valid win 32 application κ τελικά έβαλα το samplitude α ονειρεύεσαι σαν να είναι να ζήσεις αιώνια, κ να Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2007 Λοιπόν κατέβασε το εκπληκτικό crystal και από εδώ τα πολύ καλά polyiblit, iblit και ersdrums. Κατά την εγκατάστασή τους όρισε 1 φάκελο vst, αν δεν έχει κάποιον προκαθορισμένο το samplitube, (αλλιώς βάλτα σε αυτόν) και βάλτα εκεί μέσα. Έπειτα τρέξε το πρόγραμμά σου, άνοιξε 1 vst και θέσε ως midi in το keyboard. Παίξε μερικές νότες και λογικά θα πρέπει να δουλέψει. "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση