Προς το περιεχόμενο

roland vs yamaha

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Motif ES8 (thomann) : 2699 euro

Motif ES8 (nakas) : 2280 euro 8O 8O 8O

Καθυστερημενο πρωταπριλιάτικο αστείο κανει??? :lol: :lol:

Πάντως την προηγούμενη βδομάδα στο νακα της γλυφαδας ειδα το ES6 2 χιλιάρικα και κατι ψιλά :roll: ενω στο ιντερνετ το δινει 1680.

To MOTIF ES6 το πήρα στα 1680 ΕΥΡΩ. 29-3-07. Απο τον Naka στον Πειραιά. Ο Thomann το έχει πιο ακριβά. Μπράβο στο κύριο Νάκα , κάνει καλές τιμές. Οι τιμές του ΜOTIF έχουν αλλάξει εδώ και 2 μήνες σχεδόν. Το λέω γιατί φυσικά της παρακολουθούσα. Ανοησίες σου λένε αυτοί στην γλυφάδα. Εκτο αν είδε το prospectus το οποίο είναι το μάυρο του το χάλι (κάτι που τους ειπα στα κεντρικά) καθώς έχει τις παλιές τιμές και λάθος specs για τα MO6,7,8 (δες πολυφωνία). Φένεται ο Νάκας θέλει να σαμποτάρει τον ευατό του. :lol:

www.myspace.com/thekilon

www.soundclick.com/kilon

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 24
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Στη γλυφαδα ειδα το χαρτακι διπλα απο το μοτιφ που εγραφε τοσο.

Ρε μπραβο, αλλαξαν οι τιμες στο νακα :D

π.χ. Pod Xt Live 439 euro 8O (παλια καμια 500 τουλαχιστον ειχε)

Αλλά εχοντας χασει μερικά λεφτα απο αυτους οντας μικρός, αθώος και ανόητος :lol: ακόμα έχω μια μικρη απεχθεια, για να δουμε μηπως αλλαξει τιποτα :roll:

ΕDIT: ποιος θα τους πει επιτελους να κανουν το σαιτ τους να δουλευει και με οπερα :evil:

Έλεος πήγε και μου πήρε ο μπαμπάς μου το Yamaha psr-1000.

Ε όχι, θα σκάσω.Παιδιά χίλια ευχαριστώ για τις γνώμες και τις προτάσεις σας , αλλα έτυχε αυτο.

Πω ρε...

χάλια πρέπει να είναι αυτό το όργανο...και ήθελα να πάω σε κάτι motif Πως τα λέτε αυτά...τεσπα να δούμε

θα σκάσω :evil: :( :( 8O :oops: :cry: :cry: :cry:

Τώρα πάω να το βάλω-να το δοκιμάσω και να σας πω τς εντυπώσεις μου , πως μου φάνηκε και να ανταλλάξουμε απόψεις πάνω σε αυτό το αρμόνιο

Βρε κανε τη δουλεια σου και μην δινεις σημασια στο τι λενε οι αλλοι. Κατσε ψαξτο και μετα απο 2 χρονια που θα το εχεις φτασει στο 100% των δυνατοτητων του, ελα να μας πεις εντυπωσεις. Για να φανταστεις, για τα live με ροκ μπαντες εγω χρησιμοποιω ενα PSR 730 και με βγαζει ασπροσωπο καθε φορα..Και για 3 χρονια ηχογραφουσα με αυτο και ολοι ελεγαν "πω ρε φιλε, τι εκπληκτικα pads και strings ειναι αυτα; Απο samples τα εχεις?" :)

Οποτε, μην κρινεις απο τις δικες μας γνωμες..

λοιπόν το έστισα, και ....

είναι τέλειο!!Έχει ΄τελεια ηχεία και πάρα πολλά brakes και μετά απο τα brakes Παίζουν ποιο γεμ΄λατα τα styles και με ποιό πολλά όργανα.

Θα το ψάξω αύριο πάρα πολύ 24ώρες το 24ορω θα είμαι απο πάνω του ,και θα σας πω γνώμες και μετά θα ήθελα να ανταλλάξουμε και καμιά γνώμη και να ρωτήσω πάρα πολλά πράγματα γιατί απο το λίγο που είδα το όργανο έχω μπερδευτεί.

Και μια ερώτηση τι είναι samples?

εεε οχι...

καλα αρχίσαμε...

1300¤ όργανο και ακόμα ούτε μια φορά δεν έπαιξα πάνω του και...

πάρτο κάτω...

Πήγα να μεταφέρω το όργανο απο το ένα δωμάτιο στο άλλο και απο την χαρά μου έπεσε κάτω!Δεν έπαθε τίποτα, αλλά...όπως το είδα λίγο τώρα,μερικά κουμπιά δεν πατιούνται τόσο καλά όσο πρίν απο μερικές ώρες...

δηλαδή πρέπει να ασκήσω μεγαλύτερη πίεση για να πατιθεί.

Πως μπορώ να το φτιάξω???Μπορώ να το ανοίξω και να βάλω κάτι στην θέση του??Να πω πως δεν έχει σπάσει τιποτα.

ευχαριστώ

Ευχηθείτε μου περαστικά :lol: :lol:

Έλεος πήγε και μου πήρε ο μπαμπάς μου το Yamaha psr-1000.

Ε όχι' date=' θα σκάσω.Παιδιά χίλια ευχαριστώ για τις γνώμες και τις προτάσεις σας , αλλα έτυχε αυτο.

Πω ρε...

χάλια πρέπει να είναι αυτό το όργανο...και ήθελα να πάω σε κάτι motif Πως τα λέτε αυτά...τεσπα να δούμε

θα σκάσω :evil: :( :( 8O :oops: :cry: :cry: :cry:

Τώρα πάω να το βάλω-να το δοκιμάσω και να σας πω τς εντυπώσεις μου , πως μου φάνηκε και να ανταλλάξουμε απόψεις πάνω σε αυτό το αρμόνιο[/quote']

Ψυχραιμία μην πανικοβάλεσαι.... ολα τα οργανα έχουν τα ατου τους. Κάτσε μαθε το και μετα απο ένα χρόνο αν δεν σε καλύπτει τα ξαναλέμε. Φιλε μου τα περισσότερα αρμονια-συνθ σήμερα κάνουν παπάδες, δεν περιστρέφονατι όλα μόνο γύρω απο το MOTIF. Εγω απλώς σου έκανα μια προταση αγοράς. Επείδη αυτό έχω και αυτό γνωρίζω καλύτερα. Και επειδή ήθελες το καλύτερο μέχρι 1700 Ευρω.

Εφοσον ο πολυ καλός μπαμπά σου έσκασε 1300 (μου να τον δανείζεις για λίγο καιρο ? σε παρακαλώ :lol: ) βάζω στοιχημα οτι μαμάει και σίγουρα θα ειναι κάτι παραπάνω απο επαγγελματικό. Εξάλλου τα PSR-1000 είναι πολυ γνωστό οτι θεωρείται απο τα καλύτερα και χρησιμοποιείται και απο επαγγελματίες.

Κατι μου λέει οτι θα μείνεις παραπάνω απο ευχαριστημένος.

Οσο για την επισκεύη μην το ανοιξει γιατι ακυρώνεις τη εγγύηση :!: :!: :!: :!: :!:

Αν συνεχίσει να έχει προβλήματα , θυμήσου Έχει 2 χρονια εγγύηση στείλτο στο Service του Νακα στη Παιανία να στο κάνουν καινούργιο. Αν και το πιθανον είναι οτι δεν έχει τίποτα.

Και προς Θεου .... προσεχε παιδι μου :lol:

www.myspace.com/thekilon

www.soundclick.com/kilon

Samples=δειγματα! Φαντασου νοτα νοτα ενος οργανου' date=' περασμενη σε ενα CD, ετσι ωστε να την χρησιμοποιεις οπως θελεις εσυ![/quote']

Το SAMPLE ή Δείγμα είναι στην ουσία ένας ήχος. Ο κάθε ήχος ενεργοποιείται κάθε φορα που πατάς ένα πλήκτρο στο αρμόνιο. Το Δείγμα ανεβαίνει ως νότα κάθε φορα που πατάς ένα πλήκτρο.

Πχ το Δειγμα Πιανο έχει γίνει mapped με root note το C3. Ti σημαινει αυτό? Οτι πολυ απλά το Δείγμα πιάνο παίζει καθε φορά που πατας το πλήκτρο C3 (νοτα ντο στην 3 οκταδα) . Οταν πατάς D3 (ρε 3 οκταδα) παίζει το ίδιο δείγμα αλλά πιο γρήγορα , (φαντάσου το σαν μια κασέτα που παίζει πολυ γρήγορα με αποτέλεσμα η φωνη να κούγεται απο βαρια , τσιριχτη) με αποτέλεσμα να ακουγεται σωστα ως νότα ρε - D3. Φυσικα στην C8 το δείγμα παιζει τρομερα γρηγορα. Αυτο έχει ομως σαν αποτέλεσμα να παραμορφώνεται ο ήχος όσο περισσοτερο επιταχύνεται το δείγμα. Για αυτό υπάρχει το γνωστό multisample.

Ενα Multismaple Piano είναι ένα σύνολο samples Πιάνου ήχογραφημένα σε διαφορετικές νότες ώστε να μην χρειάζεται να επιταχύνουμε τα δείγματα τοσο πολύ.

Αυτα είναι η θεωρία των samples. Και έστι δουλεύει και το αρμονιο σου.

www.myspace.com/thekilon

www.soundclick.com/kilon

πω...

αυτό με το servce και την εγγύηση δεν το ήξερα.

Καλα που μου το είπατε γιατί έτοιμος ήμουν να το ανοίξω.

Έχω κι άλλη ερώτηση

Τι είναι τα XG sounds?

Διάβασα στο manual του οργάνου αλλά δεν βγαίνει άκρη με τα manual του Νάκα.

Γενικά τι διαφορά έχουν απο τους άλλους ήχους??Είναι καλύτεροι ή όχι?

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου