Mesimeriaris Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2007 Ψαρωτικοτατο!!! much better tone απο αυτο που περιμενα... Ευγε!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavrilian Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2007 θΕΟΣ!!!! Με εψησες και μενα να φτιαξω ενα, αλλα αταστο, για να μην μπω και στην μανουρα των ταστων!!!! Τον piezo απο που τον πηρες? Με jacobs λες να εχω καλυτερο sustain? :lol: :lol: :lol: Σκεφτομουν και για ντεκαφεινε, αλλα θα χασω σε ατακα μαλλον :roll: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2007 για πιο ζεστό ήχο χρησιμοποιήστε τάπερ 121 κατασκευαστές φλογέρας χρησιμοποιούν τάπερ (μη ρωτάτε εμένα το γιατί εγώ δεν ξέρω αλλά...) αυτοί ξέρουν ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2007 Ρiezo θα βρεις σε οποιοδήποτε ηλεκτρονικάδικο, 1-2 ευρώ έχουνε νομίζω. Αν φτιάξεις άταστο καλύτερα βάλε όσο πιό χοντρές χορδές μπορείς, αλλιώς δεν θα παίζει καλά! LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fleamail Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2007 Φοβερός!!! Μπράβο!!!! καλη πατεντα.. εχεις υποψη σου οτι μπορεις να κανεις το ιδιο με καβουκι απο χελωνα? :lol: έχω έναν φίλο οργανοποιό που ασχολείτε περισσότερο με αρχαιοελληνικά όργανα και εκτρέφει χελώνες γι αυτόν το λόγο!! http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
andreoulis Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2007 χμμμ....άταστο, μόνο αν παιχτεί με δοξάρι... (μιλάω από την πείρα της αποτυχίας :( :( ) Πάντως δεν είναι τόσο δυσκολα τα τάστα, TIP: στην τελική μπορείς να βάλεις μπερντέδες (όπως τα λαούτα) από πετονιά και να είναι και μετακινήσιμοι. Για τις αποστασεις, ειπαμε πιο πάνω :wink: πίεζο από τον "φανο" στη σολωμού 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2007 πολυ ωραίος,συγχαρητήρια ;) https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2007 Guru Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2007 ένα μπράβο κι από μένα... και για το μεράκι αλλά και για το αποτέλεσμα... πολύ γούσταρα τον ήχο...λες αν το κουτί αντικατασταθεί με ντεκαφεινέ να έχει διαφορά??? :D δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
backys Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2007 Super!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :idea: :idea: :idea: Nα φτιαξεις και μπασσο με ντενεκε απο λαδι?????Πλακα θα ειχε :wink: :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
toneless Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2007 Αγαπητέ μου τη ξέρεις τη θέση μου για μουσικά όργανα τέτοιας "ράτσας"... Ίσως το πιο όμορφο diy που έχω δει στο forum. Τα σέβη μου 8) Άκου να δεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση