apost Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2007 jmone ωραιο κιθαρικο. γυαλινο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2007 acrylic http://www.harmony-central.com/Newp/2006/Ampeg-Dan-Armstrong-Guitar-Ships.html http://www.ampeg.com/roundsound/products/ και στο ebay acrylic ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alexei Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2007 χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα θα κάνω με τον Κώστα dimicupo fan club το βλέπω το θέμα το οραματίζομαι Κι εγώ θέλω... :P :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimicupo Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2007 χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα θα κάνω με τον Κώστα dimicupo fan club το βλέπω το θέμα το οραματίζομαι Κι εγώ θέλω... :P :D Βρε καλώς το παιδί,Χρόνια Πολλά :D Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Doctor Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2007 Εεεεχμ... τεχνικά, οι κιθάρες μοιράζονται πολλά κοινά με τα έπιπλα είτε το θέλουμε είτε όχι. Χρησιμοποιώ overlay εδώ και 20 χρόνια (σώμα και ταστιέρα) και ΠΟΤΕ οι κιθάρες μου δεν έπαθαν το παραμικρό. Τα μεταλλικά μέρη τα σκουπίζω με πανί χωρίς χημικά και αυτό είναι όλο. Αλήθεια λέτε στα 120 ενωμένα εργοστάσια επίπλων δίπλα στους σουμιέδες να πουλάνε καμιά Gibson; Χαρχαρχαρ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2007 Πάντως οι ακρυλικές κιθάρες (οι διαφανείς εννοώ) είναι απίστευτες, μπορείς να παίζεις γυμνός και να φαίνονται τα π@π@ρι@ σου. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2007 ωχ δεν το ειχα σκεφτεί αυτό πάλι λεφτα θα αρχίσω να μαζεύω ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BoogieMan Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2007 ... και μετα βαζεις την κιθαρα στο αμαξι και φευγεις... :lol: Texas tone that's bad to the bone... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2007 λοοοοοοολ!!! LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2007 κολλημένος με το azax λέγεται αυτό ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση