whiteNoise Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2007 εγω παντως βαζω overlay στις κιθαρες μου εδω και πολλα χρονια και δεν εχουν παθει το παραμικρο...ισα ισα!!! :wink: προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimicupo Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2007 εγω παντως βαζω overlay στις κιθαρες μου εδω και πολλα χρονια και δεν εχουν παθει το παραμικρο...ισα ισα!!! :wink: Πούτσουνα εσύ ???? Νομίζεις ??? Δε βρωμάνε σαν αφόρετα κυλοττάκια ε ?? Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2007 πως βρωμάνε τα αφόρετα κυλοττάκια? ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2007 εγω παντως βαζω overlay στις κιθαρες μου εδω και πολλα χρονια και δεν εχουν παθει το παραμικρο...ισα ισα!!! :wink: Πούτσουνα εσύ ???? Νομίζεις ??? Δε βρωμάνε σαν αφόρετα κυλοττάκια ε ?? :D :D πουστη-ριζεις αυτη σου την αποψη?ισως Υποσυνείδητα να το κανω γιαυτο το λογο...δεν το εχω σκεφτει :wink: προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimicupo Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2007 Παρακινητίλα,αλλά .......καινουργίλα......είμαι λάτρης του μεταχειρισμένου.... Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2007 και εγώ μόνο used ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SamTheRipper Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2007 Εγώ πάντως ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί ένα καθαριστικό dunlop που χρησοπλήρωσα είναι καλύτερο από ένα κοινό άζαξ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BoogieMan Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2007 Εγώ πάντως ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί ένα καθαριστικό dunlop που χρησοπλήρωσα είναι καλύτερο από ένα κοινό άζαξ! Γιατι το Αζαξ μπορει να κανει την κιθαρα ΑΟΡΑΤΗ! 8O :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Texas tone that's bad to the bone... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2007 κάπως έτσι δηλαδή? ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BoogieMan Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2007 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Texas tone that's bad to the bone... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση