Προς το περιεχόμενο

Και βζζζζζζ οι μονοπήνιοι...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παίζει αυτό το πράγμα ??????

Αν όντως υπάρχει είμαι περίεργος τι έχει για καβαλλάρη στο καφεκούτι...και για ήχο το κόβω μεταξύ banjo και μαντολίνο ή resonance 8O 8O 8O 8O καλά...μη βαράτε

Πάντως και τέλεια να έπαιζε άν υπάρχει, δε μου κάνει γιατί στο μέλλον θέλω να παίζω ροκαμπίλια,μπλουγκραζιές και καντροκαφρίλες και παράλληλα να αφήσω .....κοιλούμπα για να ταιριάζει με το όλο concept,οπότε το εργαλείο θα βρίσκει 8) 8)

Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ????

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 140
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

• 2 μήνες αργότερα...
Mα ΔΕΝ παίζει το τι υποστηρίζεις ρε φίλε!

Και εγώ humbuckers γουστάρω ΑΛΛΑ το ότι οι φέντερ βουϊζουν ΔΕΝ έχει σχέση με το ότι είναι χάλια κατασκευασμένες' date=' έχει σχέση με τους νόμους της φυσικής!!!

Ορίστε κατάντια, να υποστηρίζω τις τρισκατάρατες.[/quote']

Λοιπόν, όχι μόνο έχω πόνο στην κοιλιά μου από τα γέλια λόγω εσού, όχι μόνο έχεις τα πιο απίστευτα άβαταρς αλλά και κάνεις ακριβώς ότι κι εγώ... δεν τις πάω σχεδόν καθόλου, ούτε παίζω με αυτές αλλά μην μου τις θίξει κανείς...

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Danke Herr bloody_sunday, δεν έχω κολλήματα, απλά οι διπλοί είναι η μεγαλύτερη ανακάλυψη, μετά τα παϊδάκια προβατίνα φυσικά.

Επίσης θέλω να δηλώσω ότι περιμένω μια τέλε δώρο σε λαδόκολλα από αυτόνα τον κανάγια τον SUPERFUCK να δοκιμάσω αν έχουνε τίποτα μέλισσες μέσα. ¶κους ρε κανάγια;

Επίσης (No2) περιμένω και άλλο ένα πακέτο (αγνώστου περιεχομένου) από γνωστό μοντουλάτορα ερχόμενο εκ βορείου ελλάδος (αυτό λέγεται πρωκτικό σεξ με την γραμματική), ο οποίος είναι σκέτη λέρα και μάλλον με κοροϊδέυει οσονούπω.

LEGO people live in houses made of their own flesh.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατι επιμένετε ότι δεν βουίζουν. Αφού βουίζουν! Μέχρι και η signature Malmsteen βουίζει! Ακούγεται στα βιντεό του... παραδεχτείτε το επιτέλους...

Φίλε μου η κιθάρα του Malmsteen δε γίνεται να βουίζει ,καθώς δεν έχει μονούς μαγνήτες.Αν πας στο site της Dimarzio θα δεις ότι ο YJM και ο HS3

είναι ουσιαστικά ένας διπλός με το ένα πηνίο πάνω στο άλλο αντί δίπλα δίπλα.Ακούγεται σα μονός αλλά δε γίνεται να βουίζει όπως οι παραδοσιακοί singlecoil.Και να θές δε γίνεται.

Καπως αργά απάντησα,αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ..By the way , και εγώ 17 είμαι και κάποτε πίστευα ότι οι Ibanez και οι ESP είναι οι καλύτερες κιθάρες, αλλά ευτυχώς ξύπνησα...

Παρε βουητό malmsteen....

Με την ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ του κιθάρα.

Η signature malmsteen ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΕ ΜΟΝΟΥΣ. Μόνο στην γεφυρα είχε διπλό.

ΜΕ ESP HORIZON ΕΧΕΙΣ ΠΑΙΞΕΙ???

Πηγες στο site της Dimarzio?Οι μαγνήτες του Malmsteen είναι στην κατηγορία Singlecoil-HUM CANCELLING .Οταν μάθεις τι είναι αυτό και πως δουλέυει ξαναέλα

Και αυτό που κάνει ο Malmsteen στο video λέγεται feedback.Και γίνεται πολύ πιο εύκολα με δυνατούς μαγνήτες όπως αυτοί της Horizon

• Moderator

Αυτό που ακούγεται εδώ δεν είναι hum μονοπήνιου. Είναι στατικός ηλεκτρισμός από το σπρει χτενίσματος. :lol: :lol: :lol:

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου