liakos Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2007 δεν μπορεσα ποτε να παιξω να παιξω με ibanez !! :twisted: ibanez JS RULES!!! :twisted: :twisted: :twisted: ασε ρε!!! :lol: αληθεια ρε δεν κανω πλακα!τις γουσταρω πολυ! λες? :lol: Practice cures most tone issues - John Suhr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimicupo Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2007 Εχω στρατοκάστερ ταυράκι, floyd rose με κωνικά ρουλεμάν,δεκαεξαπήνιους μαγνήτες,τάστα απο κόκκαλα ρέγκας του σαρωνικού,κλειδιά άλλεν,σκάφος της boeing,pickguard απο ξεκαυκαλιασμένη χελώνα γκαλάπαγκος,ποτανσιόμετρα και ηλεκτρονικά απο την autoplus.Τα ξύλα ψήθηκαν σε παραδοσιακό χτιστό φούρνο επι δεκαέξη μέρες και τρείς ώρες στα μέσα κάποιου Ιούλη,ενώ είχαν βυθιστεί σε συγκεκριμμένο βάθος 3χλμ. βορειοανατολικά της Κούβας.Το μπράτσο αυτοσετάρεται με σερβομηχανισμούς της baumuller ανάλογα την υγρασία,την θερμοκρασία,και το gauge των χορδών,ανα 4,87ms.Ο καβαλλάρης είναι ο γνωστός ακέφαλος του θρύλου.Για χορδές αυτή τη σαιζόν χρησιμοποιώ καντίνι έως σόλ απο την καούκα του eddie van halen,και για τις μπάσσες τις αντίστοιχες ρε λα και μι απο το αγαπημένο τσέμπαλο του J.S.Bach.... :roll: Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The_Rover Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2007 αυτό το μοντέλο είναι custom ή βγαίνει σε κανονική παραγωγη; γιατι θέλω και γω ένα learn to swim... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimicupo Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2007 Παραγωγή κανονικότατα,απλά υπάρχει λίστα αναμονής περίπου δύο χρόνια,τρείς μέρες,6 ώρες και κάτι.Ολοι στο νόιζ την έχουν πάρει..... :?: :idea: :!: :lol: Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2007 τι λε ρε θείο;;;;; εγώ δε την έχω..... ΑΠΑΙΤΩ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ.... Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimicupo Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2007 ...εεεπ....σόρρυ... :oops: βασικά δεν κάνει για καφρίλες ρε Παναγιώτη.....αλλά έτσι για το καταστατικό του φόρουμ,πέρασε τη δευτέρα απο τον Yameth,στην φυλάει 8) Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2007 yameth στείλε με πμ διεύθυνση κλπ ακούς εκεί όλο το νόιζ και γω στην απέξω... Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The_Rover Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2007 και γω τι είναι αυτά τωρα... επειδη είμαι new member και καλά μασ γραφετέ...? learn to swim... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimicupo Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2007 Καθόλου,θα κάνεις αίτηση κανονικά,και θα μπείς στη λίστα.... BTW,το νόιζ έχει και μπλουζάκια με το λογότυπο Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
andreoulis Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2007 Έχω τη λύση... Το μόνο που κανει θόρυβο είναι το σέικερ, αλλά χαλάλι! Ελπίζω οτί το ντεκαφεϊνε μοντέλο που ετοιμάζω θα έχει ακόμα λιγότερο μπζζζζζζ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση