lambrosgg Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2007 Προφανώς αυτός εχει αλλάξει τους μαγνήτες! Ή έχει φτιάξει τα ηλεκτρονικα του. Διάβασα ότι γίνεται να τους κάνεις να μη βουίζουν αν κάνεις μια πατέντα στα ηλεκτρονικά. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατι επιμένετε ότι δεν βουίζουν. Αφού βουίζουν! Μέχρι και η signature Malmsteen βουίζει! Ακούγεται στα βιντεό του... παραδεχτείτε το επιτέλους... http://www.facebook.com/group.php?gid=258853791192 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mechmg93 Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2007 πως την πατησα ρε γαμωτο και πηρα χαλασμενη κιθαρα??? ε ναι το παραδεχομαι.. η κιθαρα μου κανει βζζζζζζζζζζζζζζζζ :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2007 Αυτη η ιστορία Fender και αντιFender αρχίζει και κουράζει...Αυτά εδώ..είναι φουσκωμένα :lol: :lol: :lol: Λοιπόν αυτό το βουητό γίνεται δεύτερη φύση σου καλώς η κακώς.Αλλά όταν παίζεις σε έντασεις ούτε που ακούγετε στα καθαρά τουλάχιστον.Και μιλάμε για τις θέσεις 1 3 και 5.Τώρα πως καταφέρνει και παίζει τόσος κόσμος και ανέχεται το βουητό κάτι ξέρει μάλλον.Όχι δεν είμαι fenderiκός το μόνο που μου αρέσει στις Fender είναι ο neck και η αμέσως πιο κάτω θέση. Εκεί που ζορίζει λίγο είναι αν θες να παίξεις με γκάζια στον bridge.Το μπζζζ για εμένα τουλάχιστον ήταν ενοχλητικό. Και όσο για τις ρυθμίσεις... Σημασια δεν έχει να ρυθμίσεις κάτι. Σημασία έχει να ΕΙΝΑΙ ρυθμισμένο από τη μάνα του. Και η SG έχει σεταριστεί από επαγγελματία και πάλι χαλι ειναι... Δεν γνωρίζουν όλοι να ρυθμίζουν κιθάρες και δεν βλέπω λόγο να πληρώσουν για να το κάνουν από τη στιγμή που έχουν πληρώσει ήδη μια περιουσία για την κιθάρα. Εδω διαφωνώ..Πήγα και έπαιξα μια ESP KH-2 και αν την επαιρνα σπίτι μου θα άλλαζα ύψος χορδών και μαγνητών με τη μια.Το setup καλό είναι να το ξέρεις για να μπορείς να φέρεις την κιθάρα πραγματικά στα μέτρα σου.Δεν είναι κάτι τρομερό. :wink: You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mesimeriaris Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2007 Κυριε λαμπρο! Μην ξαναπεις για 8η φορα οτι οι singlecoil των fender εχουν hum(κανουν "βου") το ξερουμε!!!!!! ΕΛΕΟΣ :evil: :evil: :evil: Ανακαλυψες οτι η γη δεν ειναι επιπεδη,το αναφερεις,σου λεμε οτι το ξερουμε και απαντας:Ναι,αλλα η γη δεν ειναι επιπεδη,μην επιμενετε! Η ίδια η Fender βγαζει noizless (μυστηριο.... και υποπτο........)!!!!! Εγω πιστευω οτι πισω απο αυτο το υποπτο γεγονος κρυβονται βουργουνδιοι τεκτονες και μυστηριοι λαγουδανθρωποι Αν σε ενοχλει το βουισμα: 1.βουιζμπαουκερς 2.μπαγλαμας 3.noiseless(οχι της fender ομως,γιατι ειναι υποπτοι) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2007 Και ξαναλέω. Για κιθάρες 1000 ευρώ και πάνω ΝΑΙ είναι πολύ σοβαρό θέμα να βουίζει. Γιατι να ακουω εγώ βουητό όταν παίζω??? Και συγνώμη... Δεν υπάρχουν μονοπηνιοι μαγνητες που δεν βουίζουν? Η ίδια η Fender βγαζει noizless (μυστηριο.... και υποπτο........)!!!!! Και όσο για τις ρυθμίσεις... Σημασια δεν έχει να ρυθμίσεις κάτι. Σημασία έχει να ΕΙΝΑΙ ρυθμισμένο από τη μάνα του. Και η SG έχει σεταριστεί από επαγγελματία και πάλι χαλι ειναι... Δεν γνωρίζουν όλοι να ρυθμίζουν κιθάρες και δεν βλέπω λόγο να πληρώσουν για να το κάνουν από τη στιγμή που έχουν πληρώσει ήδη μια περιουσία για την κιθάρα. ρε μεγαλε.... αντι να καθεσαι να τρωγεσαι με τα ρουχα σου γιατι δεν ΞΕΣΤΡΑΒΩΝΕΣΑΙ λιγακι γυρω απο την ΙΣΤΟΡΙΑ της ηλεκτρικης κιθαρας ,τα χαρακτηριστικα και τον ΗΧΟ των διαφορετικων σχεδιασεων & το ειδος της ΜΟΥΣΙΚΗΣ που μπορει να "ταιριαξει" με μια κιθαρα?? επισης γιατι δεν καθεσαι να μαθεις δυο-τρια πραγματα για το πως ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ και ΡΥΘΜΙΖΕΤΑΙ η ηλεκτρικη κιθαρα (ναι,ναι ΠΡΕΠΕΙ να τα μαθεις αν θες να αυτοαποκαλεισαι κιθαριστας.....) α,και οι noiseless μαγνητες ΔΕΝ ειναι ΜΟΝΟΠΗΝΙΟΙ (& για αυτο αλλωστε ακουγονται ΣΚΑΤΑ!! :twisted: ) α,(νουμερο 2) το set up ΔΕΝ ειναι "πειραγμα" εκτος και αν θεωρεις το service του αυτοκινητου σου "πειραγμα" :lol: :lol: α,(νουμερο 3) απο τη στιγμη που το βουϊσμα δεν πειραζε τον Hendrix,τον Knopfler & τον Roy Buchanan νομιζεις οτι θα καθησει να σκασει κανεις επειδη πειραζει ΕΣΕΝΑ?? Ασε μας ρε παιδακι μου στην ησυχια μας....δεν βλεπεις οτι ολοι εδω μεσα ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ το βζζζζζζζζζζζζν,βζζζζζζζζζζζζζζζζν?????/ :lol: :lol: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2007 Πάμε ρεφραίν: "Give a bit a vzzzz, to meeeeee and I'll give a bit a vzzz to youoyoy" :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2007 Πάμε ρεφραίν: "Give a bit a vzzzz' date=' to meeeeee and I'll give a bit a vzzz to youoyoy" :lol:[/quote'] www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2007 Και ξαναλέω. Για κιθάρες 1000 ευρώ και πάνω ΝΑΙ είναι πολύ σοβαρό θέμα να βουίζει. Γιατι να ακουω εγώ βουητό όταν παίζω??? Και συγνώμη... Δεν υπάρχουν μονοπηνιοι μαγνητες που δεν βουίζουν? Η ίδια η Fender βγαζει noizless (μυστηριο.... και υποπτο........)!!!!! Και όσο για τις ρυθμίσεις... Σημασια δεν έχει να ρυθμίσεις κάτι. Σημασία έχει να ΕΙΝΑΙ ρυθμισμένο από τη μάνα του. Και η SG έχει σεταριστεί από επαγγελματία και πάλι χαλι ειναι... Διάβασα ότι γίνεται να τους κάνεις να μη βουίζουν αν κάνεις μια πατέντα στα ηλεκτρονικά. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατι επιμένετε ότι δεν βουίζουν. Αφού βουίζουν! Μέχρι και η signature Malmsteen βουίζει! Ακούγεται στα βιντεό του... παραδεχτείτε το επιτέλους... νομιζω οτι σιγα σιγα πρεπει να ειναι υποχρεωτικο στο προφιλ να βαζουμε και τις ηλικιες μας...δεν σημαινει κατι απαραιτητα αυτο αλλα σε κατι τετοιες περιπτωσεις πιστευω..αξιζει... :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lambrosgg Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2007 Μαλιστα.... Και ενώ στην αρχή απλά προσπαθήσατε να με πείσετε ότι ΔΕΝ βουίζουν, τελικά επειδή δεν μου αλλάξατε γνώμη, καταλήξαμε στ ότι το βουητό είναι κάτι καλό και δώξα τω Θεό να λεμε δλδ... Να γίνει δεύετρη φύση μου το βουητό? Αντε και εγώ το ανέχομαι. Ο κόσμος ο απλός που δεν ξέρει τι θα πει? "Αχ του καημένου η κιθάρα χάλασε..." Τί να σας πώ βρε παιδιά... Αν όντως σας αρέσει το βουητό, πάω πάσο. Πώς ηχογραφείτε με αυτό όμως???? Εχετε πάντως καμμιά κιθάρα της προκοπής καλού κακού μαζί σας. Ποτέ δεν ξέρεις τί μπορει να σου συμβει... και να απαντήσω στον καθένα χωριστά: Mesimeriari: Εγώ επέμενα επειδή υπήρχαν αντιρρήσεις... Φανατικοί τις Fender προφανώς... Η λύση δεν είναι ο μπαγλαμάς. Απλώς μια κιθάρα που δεν κάνει θόρυβο... Βουιζμπαουκερς??? Καινούριοι μαγνήτες??? = $$$$ ΛΕΦΤΑ! Κ άλλα λεφτα? Superfunk: Είπε: ...ΞΕΣΤΡΑΒΩΝΕΣΑΙ λιγακι γυρω απο την ΙΣΤΟΡΙΑ της ηλεκτρικης κιθαρας ,τα χαρακτηριστικα και τον ΗΧΟ των διαφορετικων σχεδιασεων & το ειδος της ΜΟΥΣΙΚΗΣ που μπορει να "ταιριαξει" με μια κιθαρα?? Κακίες κακίες κακίες... Σε ποιό στύλ ακριβώς ταιριάζει το ΒΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ??? Είπε: ...δυο-τρια πραγματα για το πως ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ και ΡΥΘΜΙΖΕΤΑΙ η ηλεκτρικη κιθαρα (ναι,ναι ΠΡΕΠΕΙ να τα μαθεις αν θες να αυτοαποκαλεισαι κιθαριστας.....) Πίστεψέ με γνωρίζω αρκετά... Και από σετάρισμα και αρχή λειτουργίας και ηλεκτρονικά. Έχω λύσει κιθάρα μεχρι τα τάστα και την έχω ξαναστήσει. ΚΑΙ... ΔΕΝ αυτοαποκαλούμαι κιθαρίστας. Με τιμάει που κατάλαβες κάτι τέτοιο, αλλά εγώ είμαι πληκτράς. Απλώς παίζω και κιθάρα... Συμφωνώ ότι το Setup της κιθάρας είναι σαν το service του αυτοκινήτου, αλλά το αυτοκίνητο δεν θέλει service με το που θα το πάρεις. Οι μαγνήτες της fender όμως θέλουν πέταμα με το που θα την πάρεις... Έπρεπε να βάλω Poll ρε γαμώτο. Ψηφοφορία. ΒΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ ή όχι ΒΖΖΖΖΖΖΖΖ να λάμψει η αλήθεια με τις Fender Bueno (γαλακτοφέτες) Αφήστε μας ρε παιδια... επαγγελματίες άνθρωποι... http://www.facebook.com/group.php?gid=258853791192 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lambrosgg Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2007 Sorry takis αλλα απάντησες όσο έγραφα και εγώ και δεν το είδα. Γιατί το λές αυτό με τις ηλικίες? Εγω είμαι 18 πάντως. http://www.facebook.com/group.php?gid=258853791192 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση