SPEEDHEEL Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2007 NATIVE INSTRUMENTS B4 DAGWTOOOOOOOO H kalyterh prosomoiwsh electromechanical se software http://www.facebook.com/group.php?v=info&ref=searc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Lost_Highway Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2007 Βαρύ το αρνάκι, ε; Μη φεύγεις θηρίο, θηρίο με τα σιδερένια δόντια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2007 :D LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ian Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2007 Χριστός Ανέστη! Λοιπόν παιδιά, είχα την ίδια απορία και εκτός από τη δημοσίευση που έκανα στο noiz, έστειλα mail στο thomann.de και μου σύστησαν το NATIVE INSTRUMENTS B4. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SPEEDHEEL Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2007 Prwton an den sto systhsan provlhma tous apla se software den yparxei kati kallitero... Deyteron vary to arnaki vary k akoma revomai http://www.facebook.com/group.php?v=info&ref=searc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ian Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2007 Λοιπόν παλικάρια, μπήκα πάλι στο thomann.de όπως και στο musicstore.com και όσον αφορά το ''αρνάκι'', γύρω στα 200€ μαζί με τα έξοδα της αποστολής. Αυτό που δεν ξέρω επειδή δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με pc-software, είναι πως το χρησιμοποιείς ''εν ώρα δράσης''. Για παράδειγμα ρυθμίζεις τα drawbars στη διάρκεια του κομματιού, ενώ παίζεις, με το ποντίκι????? Εξηγήστε μου παιδιά γιατί με ενδιαφέρει. Γιατί άλλωστε να δώσεις τόσα λεφτά για Hammond ή για cx-3, ενώ μα 200€ μπορείς να έχεις την ίδια πιστότητα ήχου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NemOOO Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2007 Μπορεις να δημιουργήσεις ήχους και να τους αποθηκευσεις αλλά και να "πειραξεις" τους ήδη υπάρχοντες....(υπαρχουν patches με πολύ καλες εξομοιώσεις διαφορων γνωστων drawbar organs)....Σχετικά με τήν ρυθμιση των ήχων ενω παίζεις 1ο) Ενταξει δεν ειναι και synth για να το πειράζεις όλη την ώρα....:lol: 2o) Μπορεις να κανεις assign διαφορα knobs και κουμπιά του controller σου για να διευκολυνθεις.... Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SPEEDHEEL Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2007 γεια σου φιλαρακι εχω να σου απαντησω τα εξης... Πρεπει να εχω παιξει σχεδον με ολα τα οργανα που υπαρχουν και εχουν περασει τουλαχιστον τα μισα απο αυτα απο την κατοχη μου Λοιπον μεχρι ενα χιλιαρικο σε stage πιανο θα επαιρνα kurzweil καi μονο το SP88X Oσων αφορα το Hammond σε software καλλιτερο ειναι το Β4,σε Hardware to Nord Electro αλλα ειναι ακριβο Οστοσω εχε υπ'οψιν σου οτι το B4 θα ακουστει καλα(Σε live καταστασεις μονο με καρτα της ταξεως των 500+ Euro.Το conversion παιζει πολυ μεγαλο ρολο Αυτα http://www.facebook.com/group.php?v=info&ref=searc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση