Lost_Highway Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2007 Εγώ σε έχω βρίσει και αλλού για την κωλοφαρδία σου!!! Μη το κάνω ΚΑΙ εδώ!!! :lol: Εννοείς την περίπτωση ΕΚΟ, σωστά; Μη φεύγεις θηρίο, θηρίο με τα σιδερένια δόντια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2007 Και όχι μόνο... Για ρώτησέ τον κύριο SF πόσο είχε αγοράσει τον Pro Jr του...;) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2007 ε...........μη με δειρετε αλλα κατα τη διαρκεια της απουσιας μου πηρα και αυτον τον...ενισχυτακο (Fender 1972 PRO REVERB με original RCA λυχνιες σε καινουργια κατασταση)...500 ευρωπουλα.. :lol: :oops: Tι να εκανα αφου το παιδι που του τον ειχε αφησει ο παππους του...δεν μπορουσε να παιξει Heavy Metal με την zoom πεταλιερα του μπροστα απο αυτη την...αρχαιολογια!!! :lol: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Lost_Highway Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2007 Ε, αφού είσαι τόσο μερακλής στο ψάξιμο... καλορίζικα όλα και καλοτάξιδος. Μη φεύγεις θηρίο, θηρίο με τα σιδερένια δόντια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fleamail Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2007 back to 70's o κύριος Νίκος!!! :lol: :lol: :lol: :lol: http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mimis Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2007 Δεν έχω λόγια :o :o :o Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RoPe Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2007 ζηλευω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Lampiris Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2007 "ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ ΕΛΑ ΠΑΡΤΗΝ ΑΠΟ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ Ο ΜΑΚΑΡΙΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ 76 ΚΑΙ Ο ΓΥΙΟΣ ΜΟΥ ΘΕΛΕΙ ΜΗΧΑΝΑΚΙ"!!!! Θα τρίζουν τα κόκκαλα του μακαρίτη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
taq Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2007 Anyway Nik, you ve done it gain!! Πολύ "ζόρικη" φάση η τέλε σου! και το ενισχυτάκι δεν πάει πίσω...... Αυτά είναι..... όποιος έχει υπομονή και επιμονή, πάντα πετυχαίνει τα καλύτερα! Μεγειές τσι ΄απο εμέ! :wink: In Fender Strat we trust! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2007 ε...........μη με δειρετε αλλα κατα τη διαρκεια της απουσιας μου πηρα και αυτον τον...ενισχυτακο (Fender 1972 PRO REVERB με original RCA λυχνιες σε καινουργια κατασταση)...500 ευρωπουλα.. :lol: Και τι έγραφε η αγγελία? "Πωλείται παλιά σόμπα υγραερίου /ρεύματος sender αμερικής άνευ μπουκάλας -ενσωματωμένο φωτιστικό από πίσω? :lol: Καλορίζικα και τα 2 αποκτήματα. :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση