Προς το περιεχόμενο

Presonus Studio 24c

LK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

52 λεπτά πριν, cos_dr είπε

Εγώ θα συνδέσω σίγουρα άμα την πάρω. Και πυκνωτικό και δυναμικό.

Πρέπει να προσέξω κάτι ?

Καλό θα ήταν να προσέξεις,καθ ότι σε αρκετά οικονομικά audio interface η προενίσχυση είναι αρκετά αδύναμη για να δουλέψει σωστά ένα μικρόφωνο της ίδιας κατηγορίας,δηλαδή ένα οικονομικό,λόγο της χαμηλής έξοδος που αυτά διαθέτουν.

Αντιθέτος το να συνδέσεις μια ηλεκτρική κιθάρα στην είσοδο τους,οπου οι διάφοροι τύποι μαγνητών ξεκινούν απο 100mV και φτάνουν αρκετά υψηλότερα,δέν θα σου δημιουργήσει κανένα απολύτος πρόβλημα.

Απο κάτω υπάρχει ένας πίνακας οπου γνωρίζοντας τα χαρακτηριστικά του μικροφώνου που έχουμε,η κάποιου που σκεφτόμαστε για αγορά,μπορούμε να υπολογίσουμε εύκολα την έξοδο που δίνει.

https://akirumusic.com/microphone-level/

Το πρόβλημα βέβαια δέν θα είναι τόσο στο να βρείς το output του μικροφώνου σου(υπολόγιζε μερικά millivolt,10 π.χ αυξανόμενα ανα 2,ας πούμε σε μικρόφωνα γύρω στα 100 ευρώ χωρίς αυτό να αποτελεί κανόνα,αλλά εκεί κοντά είναι τα περισσότερα),αλλά τα  χαρακτηριστηκά της προενίσχυσης που σε ενδιαφέρει.

Μπορείς να κάνεις μιά προσπάθεια και περιμένω να μου πείς αν κατέληξες σε ένα ασφαλές συμπέρασμα,ετσι ώστε να προβείς σε μία διαδυκτιακή αγορά ενός οικονομικού audio interface,έχοντας ένα budget μικρόφωνο χαμηλής εξόδου και να είσαι σίγουρος ότι όλα θα δουλεύουν με μιά υγειές στάθμη,χωρίς να έχεις στο τέρμα την προενίσχυση για να δουλέψει το μικρόφωνο,γιατί νομίζω έτσι εκτός απο την ένταση αυξάνεις και τον θόρυβο?!

Δέν αναθεματίζω τα οικονομικά audio interface,το microbook της motu το θεωρώ σημείο αναφοράς στις οικονομικές σειρές,ισως λίγο με εταιρείες που ρίχνουν κάρτες στην αγορά χωρίς να λαμβάνουν υπ όψην τους οτί ο άνθρωπος που θα δώσει 100 - 150 ευρώ γι αυτές θα έχει και ανάλογο εξοπλισμό να συνδέσει επάνω σε αυτές.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderator
6 ώρες πριν, MGs είπε

LK υπάρχει περίπτωση να συνδέσεις μικρόφωνα σε αυτήν?

Μπορεί. 

5 ώρες πριν, MGs είπε

Το πρόβλημα βέβαια δέν θα είναι τόσο στο να βρείς το output του μικροφώνου σου(υπολόγιζε μερικά millivolt,10 π.χ αυξανόμενα ανα 2,ας πούμε σε μικρόφωνα γύρω στα 100 ευρώ χωρίς αυτό να αποτελεί κανόνα,αλλά εκεί κοντά είναι τα περισσότερα),αλλά τα  χαρακτηριστηκά της προενίσχυσης που σε ενδιαφέρει.

Μπορείς να κάνεις μιά προσπάθεια και περιμένω να μου πείς αν κατέληξες σε ένα ασφαλές συμπέρασμα,ετσι ώστε να προβείς σε μία διαδυκτιακή αγορά ενός οικονομικού audio interface,έχοντας ένα budget μικρόφωνο χαμηλής εξόδου και να είσαι σίγουρος ότι όλα θα δουλεύουν με μιά υγειές στάθμη,χωρίς να έχεις στο τέρμα την προενίσχυση για να δουλέψει το μικρόφωνο,γιατί νομίζω έτσι εκτός απο την ένταση αυξάνεις και τον θόρυβο?!

είχα διαβάσει για το συγκεκριμένο από χρήστες πως έχει ήσυχα preamps. Το lambda μου π.χ. θεωρείται πως έχει καλά για την κατηγορία πάντα. Δεν μπορώ να ξέρω αν θα δουλέψει ικανοποιητικά. θα ρισκάρω να την πάρω μιας και έχω και ένα "κολλημα" φέτος με την presonus και έμεινα ευχαριστημένος με τα υπόλοιπα της που πήρα τουλάχιστο για τις ανάγκες μου και αν δεν είναι καλό θα αναγκαστώ να την πουλήσω ή να την πετάξω από το θυμό μου έξω από το σπίτι, από το παράθυρο. 

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου