Moderator LK Δημοσιευμένο πριν 12 ώρες Moderator Share Δημοσιευμένο πριν 12 ώρες Αυτό που λέει ο τίτλος. Με ενδιαφέρει άμεσα αυτή η "κάρτα". Την έχει κανείς να πεί εντυπώσεις; Ευχαριστώ. https://www.thomann.de/gr/presonus_studio_24c.htm 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator kpeyos Δημοσιευμένο πριν 11 ώρες Moderator Share Δημοσιευμένο πριν 11 ώρες To μόνο που έχω να πώ ως input είναι πως ο μπασίστας μας έγραφε σε αυτήν, κάποιες φορές καρφί - τις περισσότερες όμως μέσω ενός Avalon DI, κι είναι ΟΚ. Τίποτα συγκλονιστικό αλλά ουδέτερη κι απροβλημάτιστη. Αν σε ενδιαφέρει κάτι συγκεκριμένο, να τον ρωτήσω. Γιατί σε ενδιαφέρει η συγκεκριμένη; Λίγο παλιακιά δεν είναι για 2025; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο πριν 11 ώρες OP Moderator Share Δημοσιευμένο πριν 11 ώρες 2 λεπτά πριν, kpeyos είπε Γιατί σε ενδιαφέρει η συγκεκριμένη; Λίγο παλιακιά δεν είναι για 2025; Λόγω VFM . 2Mic/Line/Inst και midi I/O στα 95 euro .....ειναι σαν να κλέβεις εκκλησία. Θα μπεί σε ένα επικουρικό work station, οπότε νομιζω ότι έχει τα πάντα. Ρωτα, αν τυχει, μην σκας κιόλας. 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο πριν 10 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 10 ώρες 49 λεπτά πριν, LK είπε Λόγω VFM . 2Mic/Line/Inst και midi I/O στα 95 euro .....ειναι σαν να κλέβεις εκκλησία. Θα μπεί σε ένα επικουρικό work station, οπότε νομιζω ότι έχει τα πάντα. Ρωτα, αν τυχει, μην σκας κιόλας. Δεν μπορώ να βοηθήσω ουσιαστικα,δεν την έχω, αλλά όπως έχω πεί σε άλλο post, για τους ίδιους λόγους που σκέφτεσαι ήθελα να την πάρω και εγώ. Μπορεί και να την πάρω μέχρι τα Χριστούγεννα. 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kosthrash Δημοσιευμένο πριν 10 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 10 ώρες 1 ώρα πριν, LK είπε Λόγω VFM . 2Mic/Line/Inst και midi I/O στα 95 euro .....ειναι σαν να κλέβεις εκκλησία. Θα μπεί σε ένα επικουρικό work station, οπότε νομιζω ότι έχει τα πάντα. Ρωτα, αν τυχει, μην σκας κιόλας. Αυτή φαίνεται καλύτερη specwise https://www.thomann.de/gr/behringer_umc404hd.htm 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο πριν 10 ώρες OP Moderator Share Δημοσιευμένο πριν 10 ώρες 5 λεπτά πριν, kosthrash είπε Αυτή φαίνεται καλύτερη specwise https://www.thomann.de/gr/behringer_umc404hd.htm Τη "φοβαμαι" την behringer σε σχεση με Pc. Ό,τι έστησα από κοντρολερ μέχρι και καρτες (βέβαια πολλά χρόνια πριν), μου έβγαλαν την ψυχη. Λάθος drivers, λάθος maps...ελιπές manual....κ.ο.κ. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο πριν 10 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 10 ώρες 4 λεπτά πριν, LK είπε Τη "φοβαμαι" την behringer σε σχεση με Pc. Ό,τι έστησα από κοντρολερ μέχρι και καρτες (βέβαια πολλά χρόνια πριν), μου έβγαλαν την ψυχη. Λάθος drivers, λάθος maps...ελιπές manual....κ.ο.κ. Έχω την UMC204HD εδώ και 2 χρόνια (νομίζω). Δεν είχα ποτέ θέμα, αν και απέχω από αυτό το πράμα που ονομάζεται "απαιτητικός χρήστης". Μια χαρά παίζει και με καλό latency. 3 LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MGs Δημοσιευμένο πριν 8 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 8 ώρες LK υπάρχει περίπτωση να συνδέσεις μικρόφωνα σε αυτήν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο πριν 7 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 7 ώρες 40 λεπτά πριν, MGs είπε LK υπάρχει περίπτωση να συνδέσεις μικρόφωνα σε αυτήν? Εγώ θα συνδέσω σίγουρα άμα την πάρω. Και πυκνωτικό και δυναμικό. Πρέπει να προσέξω κάτι ? Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κβαντική Διεμπλοκή Δημοσιευμένο πριν 7 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 7 ώρες 2 ώρες πριν, LK είπε Τη "φοβαμαι" την behringer σε σχεση με Pc. Ό,τι έστησα από κοντρολερ μέχρι και καρτες (βέβαια πολλά χρόνια πριν), μου έβγαλαν την ψυχη. Λάθος drivers, λάθος maps...ελιπές manual....κ.ο.κ. Εγώ πάντως αυτή έχω και παίζει μια χαρά.Και πολύ καλό ήχο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση