Προς το περιεχόμενο

Επιτέλους έφτασε! G&L Legacy Tribute σε Shoreline Gold.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderator
8 λεπτά πριν, manosx είπε

Count me in for the club

Shoreline.thumb.jpg.3301d5149f004aad835abbd02b242594.jpg

Νταξει, δε θα με βραβευσει και το national geographic 😁, αλλα παιρνει χαμπαρι καποιος το χρωμα στο περιπου, ειδικα τη διαφορα του με το πιο κλασσικο χρυσο που εχει το pickguard.

Όπως έχω πει και στο παρελθόν, ποτέ δεν κατάλαβα το "gold" σε αυτό το χρώμα. 🙄 😄

Εξ' αρχής που πήρα το Roscoe Beck το θεώρησα ασημί και όχι χρυσό... 

Ωραία η "κιουρία", ωραίο το χρυσό pickguard και τα εύγε μου για το maple fretboard - το όργανο δείχνει πιο "φωτεινό", σε αντίθεση με το δικό μου που έχει pau ferro.

Οπότε γίναμε τρεις και αναμένουμε τους επόμενους...  

all this has happened before and will happen again

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

7 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε

Όπως έχω πει και στο παρελθόν, ποτέ δεν κατάλαβα το "gold" σε αυτό το χρώμα. 🙄 😄

Εξ' αρχής που πήρα το Roscoe Beck το θεώρησα ασημί και όχι χρυσό... 

ΕΙΝΑΙ χρυσο, αλλα οπως λεει και το ονομα του (duh 😁) δεν ειναι το χρυσο του χρυσου 😆 του μεταλλου δηλαδη, αλλα το χρυσο απο την αμμουδια στην ακρογυαλια, η χρυση αμμος που λαιμαι, ΑΦΤΟ ΙΝΕ

beach_water.jpg.95b6cf8bee69bab1d33e59f351a863f2.jpg

• Like 1
  • Χαχα 1

Ευχαριστώ για τα σχόλια, συμφορουμίτες!

@manosx πολύ ωραίο και το χρυσό pickguard, του δίνει άλλη διάσταση.

@kwstas79 δεν ξέρω φίλε, δεν μπλέκω σε συζήτηση για χρώματα με γυναίκες. Εμείς είμαστε σαν τα windows 95, 16 χρώματα αναγνωρίζουμε. Αυτές έχουν άλλη παλέτα

• Συμφωνώ 1

Το χρώμα αυτό είναι γεροντίστικο πολύ, τίποτα το μεμπτό βέβαια άλλα φέρνει στο μυαλό σύνταξη ΙΚΑ και Shoreline Gold σακάκι με βάτες με μυρωδιά ναφθαλίνης

• Χαχα 2

kavagio for strings

7 λεπτά πριν, Έκτορας είπε

@kwstas79 δεν ξέρω φίλε, δεν μπλέκω σε συζήτηση για χρώματα με γυναίκες. Εμείς είμαστε σαν τα windows 95, 16 χρώματα αναγνωρίζουμε. Αυτές έχουν άλλη παλέτα

"-Ποιο χρωμα σου αρεσει, αυτο η αυτο; Θα μου πεις επιτελους; Τι επαθες;"

Untitled.jpeg.21307e5581b629f6897d500e7c8526bc.jpeg

True story.

Ειναι μαλλον ο ιδιος λογος που δεν τους αρεσει το ποδοσφαιρο, η δυσκολευονται στο παρκαρισμα.

Ο ανδρας- καποτε κυνηγος απεκττησε καλυτερη αισθηση του χωρου που ηταν το Α και το Ω στο κυνηγι με πρωτογονα οπλα, ενω η γυναικα- καποτε τροφοσυλλεκτης βλεπει πολυ καλυτερα τα χρωματα για να εντοπιζει τα φρουτα και να μη μας ταισει δηλητηριωδεις καρπους.

Μεχρι να μας επιανς με τη γκομενα απο τη διπλανη σπηλια, οποτε πηγαινε το μανιταρι του σαμανου συννεφο.

• Χαχα 1

Ας γράψουμε δυο λόγια λοιπόν για το πώς παίζει η κιθάρα. Playability, ντε.

Οι συγκεκριμένες κιθάρες είναι από τις λίγες Strat στην αγορά που έχουν 12'' radius στην ταστιέρα. Όχι vintage-correct και όχι το καλύτερο αν είσαι funky player και παίζεις ακόρντα σε όλο τον λαιμό. Αλλά για κάποιον που θέλει να παίξει τα blues καλή ώρα, είναι ό,τι καλύτερο. Αβίαστα και άνετα bends, παντού και πάντα.

Έχουμε ένα κλασικά άνετο medium C profile μπράτσο. Δεν έχω θέμα, γενικά μιλώντας, με το πάχος του μπράτσου. Έχω από αρκετά παχύ '50s rounded στην Gibson έως σαφώς πιο λεπτά σε 2 Ibanez, βολεύομαι παντού. Θεωρώ ότι αν επιθυμείς ταχύτητα, ναι, τα λεπτά είναι πιο "γρήγορα" και τα για πιο αργό, παραδοσιακό blues παίξιμο, τα παχιά είναι πιο άνετα. Νομίζω ότι η συγκεκριμένη κιθάρα "σήκωνε" και πιο παχύ μπράτσο, αλλά το  medium C είναι μια πολύ καλή all-around επιλογή.

Στα τάστα τώρα, έχουμε επίσης μια ασφαλή επιλογή  medium jumbo, τα οποία είναι μια χαρά. Δεν θα με πείραζε εδώ να είναι και αυτά ακόμα μεγαλύτερα αλλά σίγουρα θα με πείραζε να είναι μικρότερα. Δεν αντέχω τα vintage τάστα...

Α, ναι. Έχει και 2-point vintage trem η κιθάρα. Ξεκάθαρα, δεν είμαι φίλος. Ναι, ωραίο και στιβαρό είναι, ναι, εύχρηστο είναι και ναι, βεβαίως και ξεκουρδίζει την κιθάρα μετά από χρήση. Μπορεί και να μείνει ως έχει, μπορεί και απλά να γίνει decked και να τελειώνουμε.

Και βεβαίως, Strat είναι, απολαμβάνουμε και belly cut και arm contour. Άνεση, την φοράς και πετάς.

Συμπερασματικά, η κιθάρα παίζει υπέροχα. Δεν υπάρχει κάτι άλλο να πω. Ξεκούραστη σε όλο τον λαιμό, σε αφήνει να παίξεις και να εκφραστείς όπως θες. Πολύ ικανοποιημένος.

Θα επανέλθω και για τους ήχους της.

• Like 1

5 λεπτά πριν, manosx είπε

"-Ποιο χρωμα σου αρεσει, αυτο η αυτο; Θα μου πεις επιτελους; Τι επαθες;"

Untitled.jpeg.21307e5581b629f6897d500e7c8526bc.jpeg

True story.

Ειναι μαλλον ο ιδιος λογος που δεν τους αρεσει το ποδοσφαιρο, η δυσκολευονται στο παρκαρισμα.

Ο ανδρας- καποτε κυνηγος απεκττησε καλυτερη αισθηση του χωρου που ηταν το Α και το Ω στο κυνηγι με πρωτογονα οπλα, ενω η γυναικα- καποτε τροφοσυλλεκτης βλεπει πολυ καλυτερα τα χρωματα για να εντοπιζει τα φρουτα και να μη μας ταισει δηλητηριωδεις καρπους.

Μεχρι να μας επιανς με τη γκομενα απο τη διπλανη σπηλια, οποτε πηγαινε το μανιταρι του σαμανου συννεφο.

Καλά εγώ χάνω από τα αποδυτήρια λόγω δυσχρωματοψίας. Ακόμα και η ίδια η έννοια του χρώματος είναι κάτι θεωρητικό για μένα.

LEGO people live in houses made of their own flesh.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου