Προς το περιεχόμενο

Επιτέλους έφτασε! G&L Legacy Tribute σε Shoreline Gold.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Άργησε λιγάκι να μας έρθει, αλλά όλα καλά. Την παρέλαβα σήμερα και τα κανόνισα να φύγω νωρίτερα από την δουλειά για να της αφιερώσω την ημέρα, όπως πρέπει. Δεν το πιστεύω ότι έχει 4+ χρόνια από την τελευταία μου αγορά…

Η κιθάρα είναι δεύτερο χέρι και ηρθε με μια πολυ ωραία Gator μαλακή θήκη, πολλές πένες και χορδές. Κάτι μου λέει ότι ο προηγούμενος ιδιοκτήτης, εγκατέλειψε το άθλημα… Έμεινα μέσα στο budget των 500 ευρώ που είχα θέσει στον εαυτό μου, το οποίο την κάνει εξαιρετική αγορά. 
Η κιθάρα φόραγε (κακό-βαλμένες) χορδές διαφορετικών κατασκευαστών άρα έπρεπε να αλλαχτούν με νέες (11-άρες D’Addario), να καθαριστεί γενικώς (με βρεγμένο πανάκι).

Το χρώμα στις φωτογραφίες είναι από αδιάφορο, στην χειρότερη, έως συμπαθητικό στην καλύτερη. Από κοντά όμως, ανεβαίνει παρά πολύ και είναι εξαιρετικό. Για εμένα είναι παρά πολύ class-άτο, θα έλεγα. Η σύζυγος την χαρακτήρισε “spacey”. Ok, το δέχομαι.

Θα ακολουθήσουν εντυπώσεις για τους ήχους και το playability.

IMG_4619.jpeg

IMG_4625.jpeg

IMG_4626.jpeg

• Like 6
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλορίζικη! Εξαιρετικά όργανα τα G&L. Και το shoreline gold είναι ωραίο και ιδιαίτερο φινίρισμα (έχω μια τέτοια classic player..). Στις φωτογραφίες δεν γράφει πολύ στον φακό, αλλά από κοντά είναι yammy

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου