Προς το περιεχόμενο

Ποια κιθάρα από τις 2: PRS ή Fender?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λόγω της περίστασης θα πήγαινα κι εγώ με αυτή τη σειρά... Αμερικάνικη Strat > PRS SE DGT > Player Strat. Και το λέω έχοντας υπάρξει κάτοχος και των τριών αυτών σειρών.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

17 ώρες πριν, Superfunk είπε

Δωκε κατι παραπανω και παρε μια ΚΑΝΟΝΙΚΗ strat

https://smart.noiz.gr/details.php?id=574999

μια ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ strat που θα κρατησεις για μια ζωη.

@Superfunk Επειδή είσαι «ειδικός» επί των Telecaster κι επειδή οφείλω να ομολογήσω ότι μου φαίνονται πιο όμορφες από τις Strat, θα μου πρότεινες μια τέτοια για αγορά; (έχει humbuckers, αλλά σπλιτάρει σύμφωνα με το ντέμο).

• Moderator
2 λεπτά πριν, Dixie είπε

θα μου πρότεινες μια τέτοια για αγορά;

😂

Πες μου τώρα ειλικρινά, έχεις έστω και μισή... αμφιβολία περί του αντιθέτου;

Η συγκεκριμένη από αισθητικής άποψης θα μου άρεσε πάρα πολύ σε κάτι προς ασημί (ιδανικά shoreline gold μιας και έχει την "τιμητική" του σήμερα), καθώς θα μάτσαρε φανταστικά με το pickguard. Το άσπρο όμως με αυτό το pickguard δεν είναι άσχημο, αλλά δεν με ενθουσιάζει.

ΥΓ: Fender Japan= εγγύηση

• Like 1

all this has happened before and will happen again

Δημοσιευμένο (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Dixie είπε

@Superfunk Επειδή είσαι «ειδικός» επί των Telecaster κι επειδή οφείλω να ομολογήσω ότι μου φαίνονται πιο όμορφες από τις Strat, θα μου πρότεινες μια τέτοια για αγορά; (έχει humbuckers, αλλά σπλιτάρει σύμφωνα με το ντέμο).

Η κιθαρα είναι ωραιοτατη αλλα ΔΕΝ ειναι telecaster 😉 (ποτε ο σπλιταρισμενος διπλος δεν θα ακουστει σαν μονος και ειδικα tele μονος) 

Θα σου προτεινα ΣΑΦΩΣ μια ΚΑΝΟΝΙΚΗ και ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ   telecaster (έχει αρκετες στις αγγελιες) με τα λεφτα που κανει αυτη η Ιαπωνικη, αντι για strat , αν δεν χρησιμοποιεις το tremolo,  μια και κακα τα ψεμματα ριχνει στα αυτια ΗΧΗΤΙΚΑ στην strat (αν δεν με πιστευεις πηγαινε σε ενα οποιοδηποτε οργανΩπολΙον 😅 παιξε μια strat και  ΚΑΠΑΚΙ μια tele για να καταλαβεις ΑΜΕΣΩΣ πΓια ειναι η ΣΟΒΑΡΗ κιθαρα 😁).

Επεξεργασμένο από Superfunk
  • Like 1

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου