Moderator kpeyos Δημοσιευμένο πριν 9 ώρες Moderator Share Δημοσιευμένο πριν 9 ώρες 53 λεπτά πριν, John Goumis είπε το θέμα βέβαια είναι σε τι ένταση θα ακούγονται σωστά τα od κανάλια (o Thunder είναι ένας Screamer με λιγότερα bells & whistles) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MGs Δημοσιευμένο πριν 6 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 6 ώρες Μπορείς να δώσεις ένα παράδειγμα είδους μουσικής που θέλεις να παίξεις και ήχου που σε αντιπροσωπεύει. Βάλε αν θέλεις ένα απο τα αγαπημένα σου τραγούδια,ως προς τον ήχο της κιθάρας που έχεις στο μυαλό σου και θα ήθελες να έχεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Goumis Δημοσιευμένο πριν 4 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 4 ώρες 4 ώρες πριν, kpeyos είπε (o Thunder είναι ένας Screamer με λιγότερα bells & whistles) Μακάρι να ακούγεται έτσι σε τόσο χαμηλή ένταση, προσωπικά η εμπειρία μου από ενισχυτές (τουλάχιστον αυτούς που έχω στην κατοχή μου) που έχω ακούσει και στο YouTube ή σε βιντεάκια είναι ότι ενώ εκεί ακούγονται αξιοπρεπεστατοι παρά το ότι τους έχουν χαμηλά, από κοντά ακούγονται αναιμικοι. Το sweetspot του καθενός είναι διαφορετικό βέβαια, αλλά πολλοί θέλουν και πάνω από την μέση, πχ ένας engl fireball πρώτης γενιάς που απέκτησα φέτος από ανταλλαγή θέλει το μάστερ γύρω στο 6 για να "κομπρεσσαρουν" οι τελικές ώστε να σφίξει ο ήχος. Πολλοί ωραία ενισχυτακια ακούγονται ο thunder και ο screamer πάντως... Πιο ροκαδικοι με πιο πολλά μεσαία... Στον fireball βάζω τα μεσαία τερμα και μπόλικο presence και ενεργοποιώ το bright switch όταν παίζω με μπάντα για να κόβει, καλός ενισχυτής για μέταλ αλλά θέλει αρκετό tweaking, αυτοί φαινονται πιο to the point. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση