elegendx Δημοσιευμένο πριν 3 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 3 ώρες Γεια σας. Θέλω να αγοράσω ακουστικά για να ακούω μουσική από το κινητό μου. Ποια μάρκα να αγοράσω και τι πρέπει να προσέξω στα χαρακτηριστκά του και ποιότητας ήχου; Θέλω να έχει πολύ καλή ποιότητα ήχου. Από μάρκες είμαι ανάμεσα: Sony Soundcore by Anker Edifier Sennheiser JBL Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alex Raptakis Δημοσιευμένο πριν 3 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 3 ώρες (επεξεργασμένο) Καλησπέρα και καλως όρισες. Υπάρχουν κάποιες βασικές ερωτήσεις που μπορείς να απαντήσεις προκειμένου και να σε βοηθήσουμε εμείς, αλλά και να βοηθήσεις τον εαυτό σου έτσι ώστε να περιορίσουμε τις αμέτρητες επιλογές. 1) Θες ασύρματα ακουστικά μέσω bluetooth ή έχεις audio jack 3.5mm; 2) Θες να έχουν μικρόφωνο σε περίπτωση κλήσης; 3) Προτιμάς over-ear, on-ear ή in-ear; - Over-ear: Μεγάλα ακουστικά που καλύβουν όλο το αυτί - On-ear: Λίγο μικρότερα από τα over-ear, κάθονται πάνω στο αυτί - In-ear: Οι λεγόμενες "ψείρες" που μπαίνουν μέσα στο αυτί 4) Σε τι εύρος χρημάτων κυμαίνεσαι; Επεξεργασμένο πριν 3 ώρες από Alex Raptakis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elegendx Δημοσιευμένο πριν 3 ώρες OP Share Δημοσιευμένο πριν 3 ώρες (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Alex Raptakis είπε Καλησπέρα και καλως όρισες. Υπάρχουν κάποιες βασικές ερωτήσεις που μπορείς να απαντήσεις προκειμένου και να σε βοηθήσουμε εμείς, αλλά και να βοηθήσεις τον εαυτό σου έτσι ώστε να περιορίσουμε τις αμέτρητες επιλογές. 1) Θες ασύρματα ακουστικά μέσω bluetooth ή έχεις audio jack 3.5mm; 2) Θες να έχουν μικρόφωνο σε περίπτωση κλήσης; 3) Προτιμάς over-ear, on-ear ή in-ear; 4) Σε τι εύρος χρημάτων κυμαίνεσαι; Καλησπέρα και ευχαριστώ. Σωστά. Στα ακουστικά θέλω να είναι μέσω bluetooth. Σχετικά με την προτίμηση over-ear, on-ear ή in-ear, είμαι ανάμεσα από over-ear vs on-ear. Γιατί, δεν ξέρω τι διαφορές υπάρχουν. Το μόνο που είδα είναι σε φωτογραφία η διαφορά τους είναι το μέγεθος δηλαδή διαστάσεις η διάμετρο τους τα ηχεία. Τέλος, εύρος χρημάτων από 150€ μέχρι 200€. Επεξεργασμένο πριν 1 ώρα από elegendx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Slew Rate Δημοσιευμένο πριν 1 ώρα Administrator Share Δημοσιευμένο πριν 1 ώρα Εχω τα Sony WH-1000XM4 πολύ ευχαριστημένος overall. https://www.bigfootsound.com | Studio Ηχογραφήσεων | Metal, Rock, Jazz, Acoustic, Electronic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση