Προς το περιεχόμενο

MONTAGE M ESP 2.0 thread

cos_dr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ανοίγω αυτό το thread για όσους χρησιμοποιούν τη VST έκδοση του MONTAGE M ESP 2.0 για να ανταλλάξουμε απόψης.

Απάντησα με βίντεο σε ένα άλλο ξενόγλωσσο φόρουμ που ένας χρήστης ζητούσε να μοιραστούν οι κάτοχοι το CPU  USAGE τους  ανάλογα με τα συστήματά τους και είχε βάλει ως δεδομένα να χρησιμοποιήσουμε ένα  συγκεκριμένο "βαρύ" performance (Το performance με όνομα Ascensing) σε ένα instance του plugin για μερικά μέτρα μια οκτάφωνη συγχορδία και παραθέτω προς πληροφόρηση το video και εδώ στο φόρουμ μας!

Η CPU μου το καταφέρνει μια χαρά, φαίνεται το ποσοστό χρήσης στην πάνω δεξια γωνία του windows task manager που παρέθεσα.

Δεν βλέπω peaks περίεργα, το VST μου λειτουργεί καλά.

Θέλει πάντως 4ης γενιάς τουλάχιστο intel i5 CPU για να δουλέψει τουλάχιστο για windows αλλά για χαμηλή χρήση CPU και περισσότερα instances θέλει για εμένα τουλάχιστο 8πύρηνο σύγχρονο. Ο δικός μου δε νιώθει. 😀

Ένας άλλος παίζει με 7800Χ3D και δεν πάει πάνω από 1% η CPU στο πρόγραμμα στο ίδιο τεστ🤣

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου