Προς το περιεχόμενο

Κονσόλα για σύνδεση σε κάρτα ήχου ΗΥ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θέλω να πάρω μια κονσόλα να συνδέσω 2-3 μικρόφωνα, 2-3 κιθάρες, 1 αρμόνιο κλπ με σκοπό να οδηγήσω την έξοδό της στην κάρτα ήχου και στη συνέχεια στον υπολογιστή για ηχογράφηση (η κάρτα ήχου που έχω έχει μόνο 2 inputs). Έχει σημασία αν η κονσόλα είναι active ή passive ή αυτό είναι άσχετο? τί πρέπει να πάρω?

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

7 λεπτά πριν, killbill είπε

Θέλω να πάρω μια κονσόλα να συνδέσω 2-3 μικρόφωνα, 2-3 κιθάρες, 1 αρμόνιο κλπ με σκοπό να οδηγήσω την έξοδό της στην κάρτα ήχου και στη συνέχεια στον υπολογιστή για ηχογράφηση (η κάρτα ήχου που έχω έχει μόνο 2 inputs). Έχει σημασία αν η κονσόλα είναι active ή passive ή αυτό είναι άσχετο? τί πρέπει να πάρω?

Γεια σου!!!

Μπορείς να συνδέσεις και τους δύο τύπους στην κάρτα ήχου σου, ακαδημαϊκά.

Θα βοηθήσει να δώσεις ένα ποσο/budget για να προταθεί ένας mixer που θα συνδεθεί έτσι όπως το επιθυμείς.

• Like 1

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

13 ώρες πριν, killbill είπε

active δεν υπαρχει λογος να παρεις εκτος αν θελεις να δουλεψεις σε live θα παρεις ομως passive ηχεια.

αν παρεις passive κονσολα θα παρεις active ηχεια ετσι πανε αυτα.

τωρα γισα το σπιτι/home studio δεν χρεiαζεσαι active, παρε μια xenyx1204 και θα εισαι κομπλε.

https://www.thomann.de/gr/behringer_xenyx_x1204_usb.htm

• Like 1
  • Συμφωνώ 2

33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz}

Εγώ προσωπικά θα πουλούσα την κάρτα ήχου και θα τα έβαζα στο mixer.

Το να πάρω ένα mixer που είναι κάρτα ήχου,με σχεδόν μηδενικό latency,πιθανών καλύτερες προενισχύσεις απο την κάρτα μου και να το συνδέσω επάνω σε αυτήν,δέν θα το έλεγα και την πιό σοφή κίνηση.

• Like 1

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου