Προς το περιεχόμενο

Blackmagic Design-DaVinci Resolve Download free Download video-audio editor

LK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

15 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε

Να ξεκαθαρίσουμε κάτι, επειδή είναι βασικό . Ο Μαραθώνας, είναι συνταξιούχος γραφίστας

Μακάρι να ήμουν. Θέλω κάτι λίγα ακόμα. Επίσης δεν ήμουν γραφίστας ποτέ. Δεν καταλαβαίνω επίσης γιατί είναι βασικό. Και ο Αλεξ είναι του επαγγέλματος

• Συμφωνώ 1

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μόλις τώρα, marathon είπε

Μακάρι να ήμουν. Θέλω κάτι λίγα ακόμα. Επίσης δεν ήμουν γραφίστας ποτέ. Δεν καταλαβαίνω επίσης γιατί είναι βασικό. Και ο Αλεξ είναι του επαγγέλματος

ακριβώς αυτό. Και εγώ δεν είμαι γραφίστας αλλά έχω ασχοληθεί μόνος μου με το video editing αλλά και το 3d animation και έχω δείγμα δουλειάς στο κανάλι μου. Έχω φιλο που δεν είναι επαγγελματίας γραφίστας και έχει δουλειές στο διαδίκτυο με πολύ προσωπικό του κόπο να μελετά μεθοδικά tutorial και άλλα, με βιντεο με πάνω με εκατοντάδες χιλιάδες views και μάλιστα θετικό σχολιασμό ακόμα και από επαγγελματικά κανάλια.

Και εγώ δεν καταλαβαίνω το βασικό για τέτοιο θέμα στην εποχή μας, να πρέπει να είναι ο άλλος γραφίστας για να έχει ντε και καλά κύρος ο λόγος του, ιδιαίτερα αν έχει δουλειά δημοσιευμένη για να το υποστηρίξει και αυτό ισχύει και σε όλες τις τέχνες.

Υπάρχουν και αυτοδίδακτοι και σε αυτόν τον τομέα που δουλεύουν και συνεργάζονται επαγγελματικά.

Πρόσφατα είχα διαβάσει ρεπορτάζ για ένα παιδί που προσεγγίστηκε από μεγάλα στούντιο για μια τεχνική που χρησιμοποίησε και παρέθεσε με τρομερό αποτέλεσμα, μακράν πέρα από το σύνηθες γι αυτή και προσεγγίστηκε από μεγάλα στούντιο

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

Παιδιά της adobe τα έχω ανοίξει στο παρελθόν,αλλά επιφανειακά για κάποιες εργασίες της πλάκας,όχι τιποτα σοβαρό,στο περιβάλλον τους είχα προσαρμοστεί πιό ευκολά από άλλα που δοκίμασα μετέπειτα,αλλά είναι πολλά χρόνια πίσω και σίγουρα έχουν αλλάξει πολλά.

Η ιδέα του animated gif (photoshop) μου μοιάζει πιό εύκολη και ίσως λιγότερο βαρετή,να το πώ κάπως έτσι και μάλλον προς τα εκεί θα κινηθώ.

Θα το ψάξω και από βίντεος,για να έχω εικόνα.

Το after effects περίμενα να το προτείνετε,αν και πιστευα οτί θα το έχουν εκτοπίσει νεότερα,θα του ρίξω μια ματιά να δώ αν μπορώ να μπώ στο στάδιο που βρίσκεται τώρα,αλλά πιστεύω θα θέλει παραπάνω χρόνο,αν και το αποτέλεσμα θα είναι καλύτερο.

Δέν ξέρω αν έχω την υπομονή.

Περνάω κάποιες ώρες ασχολούμενος με την μουσική στο pc,όταν δέν έχω όρεξη και δέν βγαίνει κάτι η θέλω να απέχω για λίγο,τότε θέλω να ασχολούμαι με την εικόνα.

Ευχαριστώ για όλες τις προτάσεις,ξεκινάω ψάξιμο για τα 2 της adobe,photoshop και after effects,λόγο περιβάλλοντος.

• Like 1

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου