SibLt Δημοσιευμένο πριν 21 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 21 ώρες (επεξεργασμένο) Και φυσικά το νήμα αρχίζει από tele Fender American ultra telecaster RW Arctic Pearl Price tag €2299, Nov-24 Επεξεργασμένο πριν 21 ώρες από SibLt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο πριν 21 ώρες Moderator Share Δημοσιευμένο πριν 21 ώρες Ενδιαφέρουσα αισθητική "πινελιά" το μαύρο binging σε λευκό όργανο. 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο πριν 20 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 20 ώρες Δεν έχει τασάκι, απορρίπτεται, δεν θα μπορούσε εξάλλου με αυτή τη γέφυρα Ρίο- Αντίρριο, είναι μακέτο ΤΑΙΛΩΣ Το χρώμα δε , όλα τα νοικιάρικα και εταιρικά, λευκά, τι άλλο να πιω ? Πάρε ένα μοντάζζζζζζζ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SibLt Δημοσιευμένο πριν 8 ώρες OP Share Δημοσιευμένο πριν 8 ώρες Fender Custom Shop Master Built Limited Edition Terry Kath Telecaster – Aged Vintage White Τσάμπα πράμα - προλάβετε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο πριν 6 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 6 ώρες 2 ώρες πριν, SibLt είπε Fender Custom Shop Master Built Limited Edition Terry Kath Telecaster – Aged Vintage White Τσάμπα πράμα - προλάβετε! Ενω τα specs ειναι καλα, το αισθητικο δεν παλεύεται. Η πρώτη ομως είναι ωραια (ultra). Μονο οι μαγνητες με χαλανε, αλλά μάλλον τη σχεδιασαν με σκοπο να διαχειριζεται πιο καλα τα γκαζια. 1 Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο πριν 4 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 4 ώρες Έχω γνωρίσει λεξιπλάστες και λεξιπλάστες. Εσύ δείχνεις να τους ξεπερνάς. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο πριν 4 ώρες Moderator Share Δημοσιευμένο πριν 4 ώρες 2 ώρες πριν, Shelter είπε το αισθητικο δεν παλεύεται. Για κάποιον απροσδιόριστο λόγο αυτή η "pop art" αισθητική της, μου κάνει ως και συμπαθής. all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο πριν 3 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 3 ώρες 16 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Για κάποιον απροσδιόριστο λόγο αυτή η "pop art" αισθητική της, μου κάνει ως και συμπαθής. Άλλο συμπαθής άλλο ωραία όμως Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο πριν 3 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 3 ώρες (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Shelter είπε Μονο οι μαγνητες με χαλανε, αλλά μάλλον τη σχεδιασαν με σκοπο να διαχειριζεται πιο καλα τα γκαζια. Τους έχω στην Elite, σαν κανονικοι alnico tele μαγνήτες ακούγονται, λίγο πιο hi fi, αν δεν είχαν μηδενικό θόρυβο δύσκολα θα καταλάβαινε κάποιος ότι είναι διπλοί. Edit γράψε λάθος η Ultra δεν έχει του GEN4 που έχει η δική μου αλλά ακόμα πιο vintage style noiseless μαγνήτες με λιγότερα μεσαία οπότε σίγουρα Bob's your uncle Επεξεργασμένο πριν 3 ώρες από Superfunk 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο πριν 3 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 3 ώρες Δεν υπάρχει πιο όμορφη Telecaster από butterscotch και πιο όμορφος ενισχυτής από tweed 1 1 Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση