gkourmoul1 Δημοσιευμένο πριν 3 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 3 ώρες Τις καμπίνες δεν τις θεωρώ ακριβές γισυτο που προσφέρουν. Σε σχέση με τις φτηνιάρικες των 100-200 ευρώ που κυκλοφορούν, θεωρώ ότι αξίζουν κάθε ευρώ. Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Maple Δημοσιευμένο πριν 3 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 3 ώρες 2 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Μιλάς με υποθέσεις… Δικαναλους έχει και η orange. Με καλύτερο ήχο, πιο μικρό μέγεθος, πιο όμορφοι, made in UK και κάτω από 1000 ευρώ δύσκολα μπορω να σκεφτώ. Εννοείται ότι είναι vfm. Το μοναδικό που πραγματικά θα δυσκολευτει καποιος να παιξει με orange είναι bossa nova και κάτι άλλα για μορφωμένες μαιμούδες. Το ξέρω διότι το έχω δοκιμάσει και δεν ακουγεται καλά!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Maple Δημοσιευμένο πριν 3 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 3 ώρες Τώρα που πιάσαμε ενδιαφέρον συζήτηση... Τον συγκεκριμένο τον έχω βάλει στο μάτι εδώ και κανα χρόνο.... https://www.thomann.de/gr/electro_harmonix_mig_50_head_538859.htm?__cTr=d2261221-fa81-4138-bf39-c31450ad0ff6&shp=eyJjb3VudHJ5IjoiZ3IiLCJjdXJyZW5jeSI6MiwibGFuZ3VhZ2UiOjJ9&reload=1 Κάνει πολύ θόρυβο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο πριν 3 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 3 ώρες 4 λεπτά πριν, Maple είπε Το μοναδικό που πραγματικά θα δυσκολευτει καποιος να παιξει με orange είναι bossa nova και κάτι άλλα για μορφωμένες μαιμούδες. Το ξέρω διότι το έχω δοκιμάσει και δεν ακουγεται καλά!! Ακου τα καθαρά στο rocker 15, προς το 0.50. Από τα αγαπημένα μου καθαρά. Παίζεις για πλάκα jazz . Και εδώ στην αρχη Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MGs Δημοσιευμένο πριν 3 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 3 ώρες Να δείτε που στο τέλος θα φύγει απο τον Νακα με 4 Χ 12 και κεφαλή ENGL. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Maple Δημοσιευμένο πριν 3 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 3 ώρες Ισχύει οτι ακούγονται φίνα με αρκέτο presence και bell-like, Παίζει πολύ ομως το ηχείο και η καμπίνα στο τελικό αποτέλεσμα. Αποτι πρόσεξα γράφει και κάτι κινέζικα στο βίντεο. Ειναι ύπουλοι αυτοι στα προιόντα θελει προσοχή!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο πριν 3 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 3 ώρες Ο,τι καμπίνα και να βάλεις, από κοντά ακούγονται καλύτερα αποτι στα βίντεο, και με μπόλικο headroom. Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Maple Δημοσιευμένο πριν 3 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 3 ώρες Μόλις τώρα, gkourmoul1 είπε Ο,τι καμπίνα και να βάλεις, από κοντά ακούγονται καλύτερα αποτι στα βίντεο, και με μπόλικο headroom. Το έχω διαβάσει! Συγκεκριμένα πριν πάρω τον OR15. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο πριν 3 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 3 ώρες Θα έδινα 700 μόνο για το καθαρό του κανάλι. Έχει θρυλικά βρώμικα, 3 band we, και έχει attenuator μέχρι το μισό βατ, δίχως να χάνεται ποιότητα στον ήχο. Ορισμος του vfm… 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Maple Δημοσιευμένο πριν 3 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 3 ώρες (επεξεργασμένο) όλo to line up ειναι καταπληκτικό για καποιον που βολευεται με crunch και distorted/fuzzed ήχους.. Θέωρω οτι μέχρι στιγμής η Orange εχει τη πρωτιά στους lunch box ενισχυτές. Στη τελική έχει να κάνει τι γουστάρεις. Και για να πούμε του στραβού το δίκιο, δεν είναι ευκολο ουτε τοσο ευέλικτο πλέον ενα μεγάλο head. Βασικά ποτέ δεν ήταν, απλά κάποτε ηταν η μόνη επιλογή. Ναι θα ήθελα να έχω έναν 100άρι marshall η κανένα άλλο τέρας μέσα στο σπίτι και να τον φαζάρω. Μπορώ? Μπα Επεξεργασμένο πριν 3 ώρες από Maple Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση